Ingrediente: carne de pui, 3 morcovi, 1 legatura patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 1 pastarnac, 2 gogosari, 2 cartofi taiati cuburi, fidea, verdeata (patrunjel, telina), bulion Preparare: Carnea se spala si se pune la fiert o jumatate de ora, se spumeaza, apoi se adauga zarzavatul tocat. Cand a fiert suficient se adauga cartoful si fideaua,
Ingrediente: 500 g carne vitel; 2 cepe; 2 morcovi; 1 pastarnac; 1 telina micuta; 1ardei gras rosu; 1ardei gras verde; 1 cartof; orez; bulion, bors; 1 ou; verdeata; sare Preparare: Se pune carnea la fiert. Cand incepe sa fiarba se indeparteaza spuma, pana se limpezeste zeama. Cand este pe jumatate fiarta carnea, se adauga si
Ingrediente: 2 pulpe de pui 1 morcov usturoi 2-3 linguri smantana 1 linguri faina sare, piper dupa gust lamaie Preparare: Se pun pulpele sau carnea de pui la fiert impreuna cu usturoiul. Cand carnea este fiarta se taie marunt si se pune inapoi in oala. Smantana se amesteca cu faina si se subtiaza cu putina
Ingrediente: 1 kg burta de vita, 1 rasol, 1-2 morcovi, 1radacina patrunjel, 1 ceapa, 3-4 oua, 50-300 g smantana, 2-3 linguri otet de mere cu miere, piper, sare, verdeata. Preparare: Se fierbe burta cu rasolul timp de 1-2 ore. Se scoate carnea din zeama si se strecoara ciorba. Se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa in
Ingrediente: 1 morcov, 1legatura patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza sau bors, sare de lamaie sau otet, 1 ceapa, ulei, 1 ou, sare, 200 g carne vitel, orez, piper Preparare: Zarzavatul si ceapa se dau prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de ulei, ca sa-si dezvolte aroma, apoi
Ingrediente: 1 pumn de mazare 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa mica 3-4 cartofi 1 ardei gras rosu 2 rosii p 1/2 piept de pui 1 ou 1 lingura de faina sare Preparare: Se fierb legumele si pieptul de pui tocate marunt, mazarea se opareste separat in apa cu sare si apoi o scurgeti si
Ingrediente: 700-1000 gr burta 2 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa mare 2 gogosari in otet 3-4 catei de usturoi 300 gr smantana 2 oua 60-70 ml otet Preparare: Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros, se pune pentru cateva ore in apa, cu cateva linguri de otet. Dupa
Ingrediente: – 400 g apa, – 250 g rosii, – 1 ceapa, – 1 morcov, – 1 radacina patrunjel, – 1 ardei gras, – 1 lingura orez, – 1 ou, – 1 lingura faina, – 2 lingurite unt, – patrunjel verde Preparare: Se pune apa la fiert; cand clocoteste se adauga legumele bine spalate. Se
Ingrediente: – 1 – 1,5 litri de apa (depinde cat de groasa vreti sa iasa), – 2 dovlecei, – 2 morcovi mari, – o ceapa, – un ardei gras (de preferat rosu pentru aspect), – o rosie mare, – un cartof mare, – albitura (telina sau pastarnac), – broccoli, – un praf de sare, –
Ingrediente: – 1 os de vita cu carne, – 300 g cartofi, – 1 ceapa mare – 500 g zarzavat de supa (morcovi, patrunjel, pastarnac), – 1 telina mica, cu tulpina, – 100 g fasole verde, – 100 g varza alba, – 1 lingura pasta de rosii, – 1 litru bors, – 1 legatura patrunjel,
Ingrediente: Maruntaie si carne din spate, cu mai mult os, de la pui sau de la alta pasare, 3 morcovi, 1 legatura de patrunjel, 1 telina, 1 ceapa medie, 30 g orez, 1 lamaie, 1 galbenus de ou, 100 ml smantana sau 200 ml iaurt, sare si piper dupa gust Preparare: Se taie carnea in
Ingrediente: 1/2 kg carne de miel fara grasime, morcov, patrunjel, 1ceapa de marime mijlocie, 2 ardei grasi, 250 g rosii, 2 cartofi de marime mijlocie , 1 felie de varza dulce, bors, zeama de varza, sare de lamaie, marar, cimbru, tarhon, piper, sare. Preparare: Carnea taiata in bucatele se pune in 3 l apa rece
Ingrediente: – o jumatate de piept de pui taiat cubulete si fara piele – 2 morcovi – o radacina patrunjel – o ceapa mica – 100 gr smantana sau lapte – 1 ou – 1 legatura patrunjel – 1 ceasca de orez, – sare dupa gust Preparare: Se taie ceapa fin si se pune la
Ingrediente: 1 – 1.5 litri de apa (depinde cat de groasa vreti sa iasa), 2 dovlecei, 2 morcovi mari, o ceapa, un ardei gras (de preferat rosu pentru aspect), o rosie mare, un cartof mare, albitura (telina sau pastarnac), broccoli, un praf de sare, 1 ou, ulei de masline, verdeata (patrunjel sau leustean), o ceasca
Ingrediente: 500 g apa, 200 g carne fara os, 2 cepe mici, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 150-200 g os de vaca, 2 lingurite orez, patrunjel verde, sare. Preparare: Se pune la fiert osul in apa cu sare. Se fierbe pana scade apa la jumatate, apoi se completeaza cantitatea de apa evaporata pana la 500