– 1 – 1,5 litri de apa (depinde cat de groasa vreti sa iasa),
– 2 dovlecei,
– 2 morcovi mari,
– o ceapa,
– un ardei gras (de preferat rosu pentru aspect),
– o rosie mare,
– un cartof mare,
– albitura (telina sau pastarnac),
– broccoli,
– un praf de sare,
– 1 ou,
– ulei de masline,
– verdeata (patrunjel sau leustean),
– o ceasca mica de bors,
– fidea
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga dovleceii, morcovii, ceapa, ardeiul gras, cartoful, albitura, rosia (care in prealabil a fost curatata de coaja) si bucatile de broccoli, toate taiate in cubulete mici. Tot acum puteti adauga sarea si 1-2 linguri de ulei de masline. Dupa ce s-au fiert legumele adaugati borsul si fideaua, lasati sa fiarba 1-2 minute, apoi puneti si oul batut cu verdeata. Pofta mare!