1 – 1.5 litri de apa (depinde cat de groasa vreti sa iasa),
2 dovlecei,
2 morcovi mari,
o ceapa,
un ardei gras (de preferat rosu pentru aspect),
o rosie mare,
un cartof mare,
albitura (telina sau pastarnac),
broccoli,
un praf de sare,
1 ou,
ulei de masline,
verdeata (patrunjel sau leustean),
o ceasca mica de bors (sau dupa gust),
fidea
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga dovleceii, morcovii, ceapa, ardeiul gras, cartoful, albitura, rosia (care in prealabil a fost curatata de coaja) si bucatile de broccoli, toate taiate in cubulete mici. Tot acum puteti adauga sarea si 1-2 linguri de ulei de masline.
Dupa ce s-au fiert legumele adaugati borsul si fideaua, lasati sa fiarba 1-2 minute, apoi puneti si oul batut cu verdeata. Pofta mare!