Ingrediente: 600 g ciuperci proaspete 1 ceapa potrivita 200 g piept de pui 1 ou 5 g cimbru sare, piper dupa gust putin vin alb Preparare: Se curata ciupercile de pielita si se indeparteaza piciorusele, se spala si se pun intr-un castron cu apa calduta si putin otet. Se da prin masina de tocat pieptul
Ingrediente: 1pahar de cuscus 1morcov 1dovlecel mic 1bucata piept de pui fiert 1legatura patrunjel 1lingura de unt putina sare Preparare: Se pune apa la fiert. Cand da in clocot se pun legumele si patrunjelul taiate marunt si se lasa la fiert 15 min apoi se adauga cuscusul si se lasa sa fiarba 10 min. Dupa
Ingrediente: 1 cartof, 1 mar, o bucata piept pui 2 lingurite de branzica de vaci Preparare: Se curata cartoful si marul in cubulete, se pun intr-un vas de yena cu putina apa la cuptor. Se acopera cu capac. Separat se fierbe pieptul de pui, apoi se pune la cuptor peste mar si cartof. Se lasa
Ingrediente: 500 gr piept de pui dezosat 500 gr ficat de pui 2 legaturi de ceapa verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 7 oua sare, piper Preparare: Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie un cubulete mici. Dupa ce s-a fiert pieptul de
Ingrediente: 4 felii piept pui dezosat 2 carnati afumati 2 portocale condimente de pui patrunjel uscat usturoi ulei sare, piper Preparare: Se portioneaza 4 felii de piept de pui dezosat. Din loc in loc vom cresta carnea pentru a introduce ustoroiul. Pentru a ascunde crestaturile le vom presara cu patrunjel uscat. Se condimenteaza dupa gust,
Ingrediente: un piept mare de pui; o punga mica de fulgi de porumb aurii; condimente: sare, piper alb, curry, Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi; 3 oua; 1 cana de lapte. Preparare: Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic
Ingrediente: 1 cana de orez cu bob mare 1 ardei rosu 1 ardei galben 2 morcovi 2 cepe 100 gr mazare 4 ciocanele de pui sare, piper Pentru sos (optional): putina zeama in care au fiert ciocanelele 5-6 linguri de bulion piper, cimbru foi de dafin Preparare: Legumele se fierb in apa cu sare. Orezul
Ingrediente: 50 gr piept de pui, o ceapa mica, 3 felii de sfecla rosie, un dovlecel micut, o felie de ardei, 3 buchetele mici de broccoli, 2 linguri de orez, apa plata, unt, patrunjel,sare. Preparare: Se spala si se curata legumele si se taie in cubulete mici. Se fierb impreuna cu carnea de pui taiata
Ingrediente: 1 cartof, 1 morcov, 1 dovlecel, o bucatica de piept de pui, 2-3 linguri branzica de vaci facuta in casa Preparare: Pieptul de pui il fierbi cu morcovul si cartoful, separat fierbi dovlecelul. Cand sunt toate fierte, le pasezi bine in blender sau in robot de pasat adaugi branzica de vaci si zeama in
Ingrediente: o bucatica de piept de pui, 1 morcov, 1 pastarnac sau radacina de patrunjel, o bucatica de telina, putin patrunjel verde, jumatate de dovlecel un praf de sare Preparare: Puneti la fiert puiul, morcovul, pastarnacul si telina; cand sunt aproape fierte adaugati dovlecelul si la sfarsit patrunjel verde si un praf de sare. Puiul
Eram cu printul meu de 4 ani la o cunostinta in vizita, si cineva i-a spus: "ce faci puiule?"
Ingrediente: cativa ardei potriviti 150 grame carne tocata carne de pui 20-30 g orez 1 rosie 1 morcov 1 jumatate de ceapa marar Preparare: Amesteci carnea tocata cu orezul (inmuiat in prealabil), cu ceapa taiata fin si cu mararul taiat fin. Umpli ardeii cu aceasta compozitie, dai rosiile felii si le folosesti pentru a
Ingrediente: 600 gr piept de pui 100 gr rosii cherry de culoare rosie 100 gr rosii cherry de culoare galbena sare piper alb salata verde bete pentru frigarui Preparare: Pieptul de pui de taie in fasii lungi si se pune pe betele de la frigarui ca si cum am coase, alternad cu rosiile. Se trec
Ingrediente: 1 pui o sticla de bere (dar goala) condimente pentru carnea de pui ulei Preparare: Se ia puiul, se da cu un pic de ulei, apoi se face un mix din mai multe condimente + sarea. Dupa ce le-ati amestecat dati pe tot puiul, apoi puneti in interiorul puiului sticla de bere, in care
Ingrediente: 1 piept de pui, 4 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 50 g taitei, sare, vegeta, patrunjel verde tocat marunt. Preparare: Morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se taie bastonase. Ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert cu sare si se spumeaza. Dupa 30 min. se adauga legumele. Dupa
Ingrediente: 4 ardei grasi 5 pulpe sau copane de pui 1 cutie rosi decojite 1cutie ciuperci ulei,sare. Preparare: Se pune putin ulei in tigaie doar cat sa acopere fundul tigaii, se pun pulpele in tigaie cu capac si se las la rumenit. Dupa ce s-au rumenit se pune sosul de rosii, dupa care puneti feliile
Ingrediente: 1 piept de pui, 4 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 50 g taitei, sare, vegeta, patrunjel verde tocat marunt. Preparare: Morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se taie bastonase. Ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert cu sare si se spumeaza. Dupa 30 de min. se adauga legumele.
Ingrediente: 1 dovleac taiat pe jumate (daca este mai mare, daca este mai mic taiat numai capacul) 6-7 nuci un piept de pui taiat cubulete 1-2 cepe taiate feliute 2-3 ardei taiati feliute 4-5 catei usturoi 1-2 linguri bulion 1 legatura patrunjel Preparare: Se scot semintele dovleacului si se spala. Incingem cuptorul la foc normal,
Ingrediente: 4 bucati piept pui, 150g carne de pui fiarta si tocata, 4 linguri smantana, 2 oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei. Preparare: Iei pielita de pe piept, il dezosezi si il tai in doua. Bati bucatile de carne ca pentru snitele, le condimentezi si pe fiecare intinzi carnea tocata amestecata cu oualele. Le rulezi,
Ingrediente: 4 ciocanele de pui 4 felii de bacon 250g ciuperci 1 pahar smantana ulei ceapa sare, piper. Preparare: Dezosezi ciocanelele de pui. Infasori carnea dezosata in bacon, apoi le tii la cuptor timp de 30 minute. Intre timp calesti ceapa, ciupercile, adaugi sare si piper si acoperi cu un capac. Intre bucatile de carne