Ingrediente: 3 pulpe pui, 1 ceapa mica, 3-4 cartofi, 1 dovlecel, 1 morcov, piper, sare, patrunjel, marar Preparare: Intr-un bol sau intr-o tava se aseaza pulpele de pui,cartofii si dovlecelul taiat cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata feliute. Deasupra se preasa condimentele dupa gust. Se mai adauga o cana de apa si se baga la
Ingrediente: un piept de pui, legume congelate, ciuperci, o vanata mare, o rosie, sare, piper, o cana orez cu bob lung, patrunjel verde, ulei, unt. Preparare: Orezul il fiebem separat in apa, folosind o parte orez si trei parti apa. Pieptul de pui il taiam bucati, il condimentam si il prajim. Vinetele le taiem rondele
Ingrediente: 3 morcovi, 1telina, 2 radacini de patrunjel, 2 cartofi, 1 lingura maioneza, un piept de pui, 2 castraveti acri, mazare boabe, sare, piper, un iaurt. Preparare: Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cuburi, la fel procedam
Ingrediente: 1 pui intreg, ulei de masline, cimbru, un pahar de vin alb, usturoi, unt Garnitura: legume diverse, dupa preferinte Preparare: Se ia un pui intreg, se spala bine, dupa care se unge tot cu ulei de masline si pe exterior si pe interior. Condimentam peste tot cu condiment special de pui, presaram si cimbru,
Ingrediente: un piept mare de pui dezosat 3 lipii mari 3 castraveti murati o cutie mare de smantana o legatura de marar 4-5 felii de sunca de Praga 2 catei de usturoi 2 linguri de mustar 2 galbenusuri de ou sau putina maioneza sare Preparare: Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare.
Ingrediente: 1 piept de pui, 5 cartofi, 2 rosii, 1 ceapa, sare, piper, 2 oua, smantana vegetala, patrunjel Preparare: Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau prin robot, iar cartofii ii tai felii. Dai ceapa pe razatoarea mica, scurgi de zeama si o amesteci cu piper, sare si 1 ou. Iei un vas
Ingrediente: 500 g piept de pui, 150 g ciuperci crude (sau de la conserva), 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 ardei iute, 2 cepe medii, 2 linguri de ulei, sos de soia, 1 lingurita de amidon, un cub de concentrat de vita, 1 catel de usturoi, o lingurita de amestec de condimente.
Ingrediente: 1 piept intreg de pui, 2 oua, 2 linguri faina, sare, piper, boia, curry, ulei 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gogosar, 1 morcov, marar, patrunjel. Preparare: Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati, se bate cu ciocanul de snitele, peste fiecare felie se presara sare si piper si se unge
Avem doi copilasi minunati si, asa cum ni s-a spus de multe ori, aproape perfecti. Baietelul are 3 ani jumatate, iar fetita 1 an si 2 luni. Inca de cand i-am avut in burtica mi-a placut sa le cant, sa le citesc povesti, iar de cand ii am acasa am devenit experta in a inventa povesti.
Ingrediente: carne de pui 500 g, mere cretesti 500 g, ulei 25 ml, unt 10 g, zahar 5 g, faina 5 g, patrunjel verde, sare 7. Preparare: Bucatile de carne de pui curatate si spalate se rumenesc pe toate partile ulei, apoi se adauga cateva linguri de apa si se fierb inabusit la foc domol.
Ingrediente: 1 kg fasole verde 6 pulpe 3 rosii 2 cepe mari 1 lingura faina 3 linguri de ulei sare si piper dupa gust Preparare: Se caleste intr-o cratita ceapa taiata marunt. Se adauga pulpele si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba 20 de minute. Se adauga apoi fasolea curatata si spalata,
Ingrediente: 1 kg pulpe superioare sau inferioare 1 ceapa mare 1 capataia de usturoi 1/2 litri de lapte 2 linguri de faina putina boia si sare Preparare: Pulpele se frig in ulei pana se patrund dupa care se scot pe o farfurie. Ceapa se toaca pestisori si se caleste putin in ulei, se adauga putina
Ingrediente: 300 gr.de orez mexican 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras fasole verde si cateva boabe de fasole neagra 1 rosie un piept de pui pesmet ulei de masline sare dupa gust Preparare: Se calesc mai intai toate legumele, taiate cuburi cu putin ulei de masline, se inabusesc putin dupa care se aduga apa
Ingrediente: 1 punga ficatei de pui 1 punga inimi si pipote de pui 1 piept de pui 2 legaturi ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 3 oua crude 4 oua fierte condimente drob pesmet ulei, sare Preparare: Se pu la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de
Ingrediente: 6 pulpe de pui 1 ardei iute 1 ardei gras 1 legatura de patrunjel proaspat 4-5 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline aproximativ 100 ml apa fierbinte sare si piper dupa gust Preparare: Se condimenteaza pulpele cu sare si piper, se pun pe gratar si se frig. Separat se toaca marunt usturoiul,
Ingrediente: piept de pui morcov mazare sare condimente ulei Preparare: Pieptul de pui de taie subtire apoi se bate usor cu ciocanul pentru snitele. Dupa ce s-a batut, se da cu sare si condimente. Se aseaza apoi un morcov nu prea gros si cate un bob de mazare pe toata lungimea pieptului. Se ruleaza si
Ingrediente: 1 piept de pui 1 legatura mica de ceapa verde 1 fir de usturoi verde 150 g orez 5 ciuperci mari champignion proaspete 150 g cascaval 150 g branza de vaca 150 g smantana 2 felii de paine 3 oua sare, piper Preparare: se toaca marunt pieptul de pui, ceapa si usturoiul si se
Ingrediente: pulpe de pui, 500 g cartofi, ulei, sare, piper, usturoi Preparare: Pulpele se spala, se sareza si se pipereaza, iar cartofii se taie in patru si se sareaza. Pulpele se aseaza in tava cu ulei, se pun la cuptor si cand sunt de jumatate facute se adauga cartofii si usturoiul taiat feliute. Din cand
Ingrediente: 2-3 pulpe pasare 1 morcov taiat cubulete 1 ceapa taiata cubulete 3 oua 4-5 linguri gris o lingura ulei Preparare: Se pun in apa pulpele, morcovul si ceapa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert, dam focul mic si preparam galustele. Separam albusurile de galbenus, batem albusurile spuma impreuna cu uleiul, apoi