500 g piept de pui,
150 g ciuperci crude (sau de la conserva),
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras verde,
1 ardei iute,
2 cepe medii,
2 linguri de ulei,
sos de soia,
1 lingurita de amidon,
un cub de concentrat de vita,
1 catel de usturoi,
o lingurita de amestec de condimente.
Se taie carnea feliute subtiri. Intr-o tigaie mare se pune uleiul, amestecul de condimente si catelul de usturoi pisat, iar apoi se pune carnea. Se tine pe foc iute pana ce carnea s-a rumenit putin, iar apoi se adauga ceapa curatata si taiata in patru. Se mai lasa 2 minute pana cand se desprind foile de ceapa, ceapa ramanand crocanta. Ciupercile se spala bine si se indeparteaza coditele, apoi se taie pe lungime.
Ardeii grasi se curata si se taie cubulete. Ardeiul iute se curata si se taie marunt. Se prepara un sos din 100 ml apa, amidon, 1.5 linguri sos soia si cubul de vita maruntit. Se pun ciupercile, ardeiul gras si ardeiul iute (dupa gust) intr-un vas la foc iute cam 2 minute, pana se fragezesc putin, apoi se adauga sosul. Se lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul iar apoi se adauga carnea cu ceapa cu tot. Se mai lasa 2 minute pe foc. Se servesc cu orez.