1 piept intreg de pui,
2 oua,
2 linguri faina,
sare, piper,
boia, curry,
ulei
200 g orez,
1 ceapa,
1 ardei gogosar,
1 morcov,
marar, patrunjel.
Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati, se bate cu ciocanul de snitele, peste fiecare felie se presara sare si piper si se unge cu mustar fiecare felie de carne. Separat se face un sos din 2 oua batute, 2 linguri faina si putina apa (de consistenta smantanii), boia si curry. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul si dupa ce fiecare felie de snitel a fost trecuta prin sos, se aseaza in uleiul fierbinte la prajit pe foc mic.
Pentru piureul de orez se pun la calit pentru 5 minute ceapa, ardeiul si morcovul, adaugandu-se orezul, dupa ce a fost spalat in apa rece. Se pun 500 ml apa si se lasa sa fiarba la foc acoperit. Dupa ce toate s-au fiert, se pun condimentele, se sareaza dupa gust si se da totul prin blender obtinandu-se astfel o pasta. Se serveste cald alaturi de snitelele de pui si muratura.