Ingrediente: fructe proaspete sau/si din compot (portocale, clementine, banane, kiwi, mango, para, mar, ananas) 1 plic crema de vanilie frisca Hulala Spray Light 500 ml lapte Preparare: Crema de vanile se prepara cu lapte rece in 5 minute. Praful se adauga peste lapte, se bate bine pana se obtine o crema groasa, dar fluida. Se
Ingrediente: Blatul: 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 plic praf de copt Crema: frisca lichida, o portocala ananas din compot Preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care
Ingrediente: Blat: 8 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, 1 esenta rom, 1 plic zahar vanilat, 1 varf sare, 8 linguri ulei, 4 linguri apa si o lingurita otet Crema: un plic crema prajituri, cu trufe un plic crema prajituri, cu vanilie, 500 ml lapte, 8 linguri zahar pudra, un plic frisca, 150 ml
Ingrediente: un blat de tort fructe proaspete: capsuni, caise, kiwi, banane glazura de ciocolata frisca la spray sau facuta in casa esenta de rom Preparare: Se taie blatul de tort (tarta) in doua pe grosime. Se aseaza prima parte din blat pe un platou, se stropeste cu esenta de rom, se pune un strat de
Ingrediente: 500 ml frisca lichida Hulala sau creme patiserie, 4 iaurturi de fructe, un compot de ananas, un plic gelatina, fructe (minim 2 feluri), un pachet mic piscoturi de sampanie Preparare: Frisca se bate spuma pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand iaurturile, apoi fructele taiate bucati inclusiv ananasul din compot. Se adauga gelatina
Scoala s-a terminat, dar in materie de nutritie, si copiii, dar si adultii mai au multe teme de facut. Studiile arata ca ne intoarcem din vacanta mai rotunjori si mai putin sanatosi...
Asupra micului dejun parerile au fost impartite - am fost sfatuiti fie sa mancam copios dimineata, fie sa ciugulim ceva, frugal.
Ingrediente: 3 galbenusuri de ou un pachet de unt 300 gr faina un varf de cutit de sare 100 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat o cutie compot de piersici 2-3 mandarine mici 2 plicuri crema pentru tarta 1 plic gelatina Tort Gelee 500 ml lapte Preparare: Se pune faina intr-un castron, si se adauga
Odata cu primavara, si alimentatia noastra devine mai "verde". Legumele detoxifica organismul si ne aduc energia de care avem atata nevoie.
Lipsa de timp si stresul reprezinta deseori o scuza pentru o alimentatie dezordonata si dezechilibrata. Este esential pentru sanatatea noastra sa ne asiguram un echilibru corect intre diferitele principii alimentare. Nu de rare ori, fiind pe fuga, dimineata suntem tentati sa sarim peste micul dejun, masa cea mai sanatoasa si mai importanta. Una dintre solutiile
Facute din ierburi aromate de inalta calitate sau din fructe revigorante, ceaiurile instant reimprospateaza micii fani HiPP intr-o maniera sanatoasa. racoritor pentru bebelusii mai mari de 5 luni, dar si pentru prescolari si scolari contine extract de hibiscus, macese, lamaie, portocala, vitamina C gust placut, aromatic poate fi consumat atat cald cat si rece fara
De cand a descoperit noi gusturi, dulci, cum ar fi piureul de fructe, cerealele, fetita noastra nu mai vrea sa manace legumele, atat de importante in alimentatia copilului.
Ingrediente: Blat: 6 oua, 6 linguri, zahar, 50 ml ulei, 5 linguri, faina, 2 linguri.cacao, 1praf decopt. Crema: 300 gr. branza dulce, 250 gr. zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 1pachet margarina piersici din compot Glazura: 1 pachet gelatina rosie, 2 linguri zahar, 250 ml apa Preparare: Blatul: Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi
Ingrediente: 300 g branza telemea oi, 150 g branza vaci, 150 g unt, ananas sau mandarine din compot, 200 g mere. Preparare: Branza telemea se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu branza de vaci, apoi se amesteca cu untul pana devine o crema pufoasa. Merele se curata de coaja si seminte
Ingrediente: 3 galbenusuri ou 250 gr zahar (cantitatea poate varia in functie de gusturi) 250 – 300 ml zeama fructe (din compot) zeama de la 1 lamaie 3 plicuri gelatina inmuiata in prealabil in zeama de fructe sau apa – 250-300 gr frisca 1-2 plicuri zahar vanilat fructe pentru ornat Preparare: Se amesteca galbenusurile
Ingrediente: 250 g branza dulce de vaci 200 ml frisca 4 linguri de zahar 1 lamaie 2 kiwi 1/2 pepene galben 2 piersici 1 lingura cacao cateva frunze de menta verde Preparare: 1.Razi fin coaja de lamaie. Mixezi frisca lichida, apoi incorporezi branza dulce, zaharul ,coaja rasa si 2 linguri de zeama de lamaie. 2.Speli
Ingrediente: Coca pentru cosulet: 7 linguri de ulei 7 linguri de zahar 10 linguri de lapte 1 lingurita bicarbonat 1/2 pachet unt faina cat cuprinde Crema: 700 ml lapte 5-6 linguri faina 4 linguri zahar 3 oua 8 linguri zahar pudra 1+1/2 pachet unt esenta de vanilie Preparare: Pentru realizarea cosuletului, se amesteca toate
Ingrediente: Blat: vanilie pandispan pentru tort Crema de piersici: 400 g piersici din compot 6 linguri zahar tos 150 ml suc compot de piersici 2 pliculete gelatina 2 plicuri frisca 300 ml lapte 1 plic zahar vanilinat Crema de capsuni: 700 g capsuni 10 linguri zahar tos 250 g mascarpone 2 pliculete gelatina 2 plicuri
Ingrediente: 1 jumatate de ananas taiat in cubulete, 2 banane nu prea coapte, 1 portocala, 1 para, 1 lingurita rom, 2 lingurite alcool rafinat, 50 gr. unt, 50 gr. zahar pudra, 150 ml. apa. Preparare: Bananele se curata, se taie in lung, apoi in jumatate. Intr-o tigale se prajesc in unt fructele. Se toarna deasupra
Ingrediente: un blat de tort din comert 1 banana 1 portocala 1 cutie cocktail fructe frisca 1 pachet crema de vanilie 2 pachete crema de ciocolata 200 gr branza dulce de vaca bomboane colorate pentru decor Preparare: Blatul se desparte in 3 si se insiropeaza cu sucul de la cocktailul de fructe. Pe fiecare foaie