3 galbenusuri de ou
un pachet de unt
300 gr faina
un varf de cutit de sare
100 gr zahar
2 pliculete zahar vanilat
o cutie compot de piersici
2-3 mandarine mici
2 plicuri crema pentru tarta
1 plic gelatina Tort Gelee
500 ml lapte
Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul moale. Se framanta bine, dupa care aluatul se tine la rece timp de 2 ore. Se preincalzeste cuptorul la 150 gr Celsius. Se iau formele de tarta si se pune in fiecare aluat, in asa fel incat, atunci cand il intindeti sa cuprinda toata forma de tarta. La bagati la cuptor cam 40-50 minute, depinde de puterea fiecarui cuptor.
Intre timp preparati crema, conform instructionilor de pe ambalaj. Dupa ce ati scos tartele din cuptor, le lasati sa se raceasca, apoi le insiropati cu siropul de la compot. Dupa ce ati facut acest lucru, puneti crema pe fiecare tarta in parte, nivelati-o si apoi adaugati feliutele de fructe la suprafata. Apoi preparati gelatina, conform instructiunilor de pe ambalaj si turnati-o la suprafata fiecarei tarte in parte.