Ingrediente: 500 g zmeura 100 g zahar tos 300 ml frisca lichida 300 g iaurt natural 1 lingurita esenta de vanilie 2 linguri zahar brun Preparare: Se fierb fructele impreuna cu zaharul tos intr-o cratita, la foc mic, 3-4 minute, pana cand se dizolva zaharul. Se ia vasul de pe flacara si se lasa continutul
Ingrediente: 12 oua, 12 linguri faina, 500 g zahar, esenta de vanilie, 1l frisca lichida, compot de ananas, portocale, colorant alimentar verde 2 cubulete ciocolata menaj Preparare: Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu 4 linguri de zahar si se amesteca cu gabenusurile batute si cu 4 linguri de faina. Compozitia se
Ingrediente: pepene galben inghetata tiramisu toping de vanilie frisca Preparare: Se taie pepenele galben pe jumatate, se curata de coaja si de samburi, se pune pe o farfurie, se umple pepenele cu inghetata tiramisu, apoi ornam cu frisca si punem toping de vanilie pe deasupra.
Ingrediente: Pentru 3 foi: 300 g faina 10 linguri de lapte 7 linguri de ulei 10 linguri de zahar 1 lingurita de amoniac 1 ou Crema: 1 litru lapte 10 linguri de faina 15 linguri zahar 1 esenta vanilie 1 pachet unt coaja de la 1 lamaie 1/4 suc de la 1 lamaie Preparare: Foi:
Ingrediente: 20 piscoturi, 5 plicuri de gelatina de cate 5 g, o cana cu zahar, 1 litru de frisca vegetala, 2 oua, un compot de ananas, 100 g stafide, o esenta rom, fructe pentru ornat. Preparare: Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa acopere
Maripossa inseamna pasiune pentru deserturi delicioase. Cateva ingrediente de calitate, putina rabdare si un strop de imaginatie… si a rezultat un desert delicios si pufos, cu aroma imbietoare si aspect apetisant! Descopera noutatile delicioase Maripossa din 26 aprilie, retete pentru acasa si inspiratie pentru creatiile tale pe www.maripossa.ro . Pentru comenzi: office@maripossa.ro sau telefon: 0744.434.384.
Capsuni parfumate, inghetata racoritoare, torturi elaborate, cafea intensa, toate acestea pot fi transformate cu frisca Hulala intr-un moment de ragaz delicios.
NESTLÉ P’tit Dej Vanilie – Gata de baut! Lapte cu cereale si vanilie, pasteurizat si ambalat in conditii care permit pastrarea lui la temperatura camerei. contine Calciu pentru dezvoltarea oaselor si dintilor contine 12 Vitamine NESTLÉ Baby Dessert Contine 80% lapte si este bogat in calciu – pentru oase puternice si dinti sanatosi Contine magneziu
Ingrediente: Blat: 15 mere 100ml ulei 3 linguri cacao 1 pahar gris 2 pahare faina 2 plicuri praf de copt scortisoara Glazura: 3 linguri margarina, 3 linguri zahar 1lingura cacao. Preparare: Se dau merele pe razatoare. Se presara deasupra zaharul, cacao, uleiul si se amesteca. Se lasa la rece o ora. Se adaoga praful de
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri ulei, 1 praf de copt, 10 linguri faina Pentru sirop: 400 ml apa, 10 linguri zahar Crema: un plic „Creme Ole” de capsuni de la Dr Oetker, care se prepara conform instructiunilor Glazura: 4 patrate de ciocolata alba menaj, 3 linguri ulei, 3 linguri lapte
Ingrediente: Blat: 400 g faina 400 g zahar 400 g smantana 4 oua 1 praf copt 1 zahar vanilinat 1 fiola esenta de vanilie unt si faina pentru uns tava Umplutura: 400 g branza dulce 150 g zahar 2 oua 2 linguri faina stafide coaja de lamaie/portocala Preparare: Se bat ouale cu zaharul si zaharul
Ingrediente: 1 kg faina, 1 pachet margarina, o cana de untura, 3 galbenusuri, un ou intreg, 1/2 cana de lapte, drojdie, o lingura de zahar, o lingurita de sare, o cutie de smantana, 250 g telemea data pe razatoare, seminte de chimen, o lingurita de zahar, o lingurita de sare. Preparare: Se framanta un aluat
Ingrediente: Blat: 6 oua, 6 linguri, zahar, 50 ml ulei, 5 linguri, faina, 2 linguri.cacao, 1praf decopt. Crema: 300 gr. branza dulce, 250 gr. zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 1pachet margarina piersici din compot Glazura: 1 pachet gelatina rosie, 2 linguri zahar, 250 ml apa Preparare: Blatul: Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi
Ingrediente: 250 gr. unt nesarat 50 ml apa 250 gr zahar 100 gr alune de paduri 150 gr lapte praf 50 gr cacao Preparare: Intr-o cratita, nu foarte mica, puneti apa si zaharul pe foc mic si amestecati tot timpul, pana cand se topeste zaharul (e important) si pana se face ca un sirop mai
Ingrediente: 500 g faina 100 g untura 6 galbenusuri 300 ml lapte 200 g smantana 300 g branza de vaci 60 g drojdie 1/2 lingurite sare 150 g zahar 2-3 pliculete zahar vanilat 1 lingurita coaja de lamaie Preparare: Se dizolva drojdia in laptele caldut. Se adauga cateva linguri de faina, se amesteca si se
Ingrediente: 100 g inghetata de fragi, 50 ml sirop de fragi, 50 g frisca batuta, apa minerala. Preparare: Intr-un pahar de 250 ml cu picior se unge interiorul cu frisca batuta si se pune inghetata si siropul si se umple paharul cu apa minerala.
Ingrediente: 300 g branza telemea oi, 150 g branza vaci, 150 g unt, ananas sau mandarine din compot, 200 g mere. Preparare: Branza telemea se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu branza de vaci, apoi se amesteca cu untul pana devine o crema pufoasa. Merele se curata de coaja si seminte
Ingrediente: lapte 600 ml, zeamil 50 g, zahar 100 g, unt 5 g. Preparare: Se ard 50 g zahar, intinzandu-l pe fundul si marginile unei forme. Zeamilul se amesteca usor in 500 ml lapte rece, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se toarna compozitia intr-o forma si se fierbe in bain-marie, amestecand continuu. Cand
Ingrediente: 100 g. branza de vaci dulce; 20 g. faina sau gris; o jumatate de ou; 5 gr. de unt sau 1/2 lingurite smantana; 10 g. zahar. Preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul si zaharul, apoi incorporezi totul cu grija in faina sau gris; cu o lingurita inmuiata in apa iei „bile” din
Ingrediente: unt 100 g, zahar pudra 250 g, biscuiti 250 g, galbenusuri 2 buc, cacao 40 g, zahar vanilat 1 plic. Preparare: Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga, pe rand, galbenusurile, cacao, zaharul vanilat si biscuitii taiati marunt, stropiti cu putin sirop de zahar. Se amesteca totul bine si se intinde pe un