500 g faina
100 g untura
6 galbenusuri
300 ml lapte
200 g smantana
300 g branza de vaci
60 g drojdie
1/2 lingurite sare
150 g zahar
2-3 pliculete zahar vanilat
1 lingurita coaja de lamaie
Se dizolva drojdia in laptele caldut. Se adauga cateva linguri de faina, se amesteca si se lasa sa creasca. Se freaca spuma doua galbenusuri cu 100g zahar si sarea. Se adauga laptele cu drojdia si faina, coaja de lamaie, vanilia si faina si se amesteca. Se framanta aluatul. Dupa 20 de minute se adauga, putin cate putin, untura calduta.
Pentru umplutura amestecam branza cu 2 galbenusuri, 200 g smantana si 50 g zahar. Se intinde din aluat o foaie, de 5 mm grosime, care se taie in patratele. In mijlocul fiecarui patratel se pune o lingura mare de umplutura. Laturile patratului apoi se impacheteaza peste umplutura. Se coc la foc mic timp de zece minute, dupa care se continua coptul la foc potrivit. Se serversc presarate cu zahar vanilat.