Ingrediente: 2 avocado mari, curatati de coaja (sau 3-4 mai mici) 4 linguri suc de lamaie 4 linguri iaurt sau smantana 1 salata verde, proaspata 800 gr boabe de naut fierte 4 -5 rosii, taiate felii 2 cepe mari, fin taiate 8 oua, fierte 500 gr creveti, fierti si curatati delikat de legume patrunjel sau
Ingrediente: Pentru foi: 4 oua, 4 linguri ulei, 3 linguri de smantana, 10 linguri de faina, sare Pentru umplutura I: 500 g branza de vaci dulce, 100 g unt sau margarina, 2 linguri smantana, marar, ceapa verde sare, dupa gust Pentru umplutura II: 500 g sunca presata sau parizer (date prin masina de tocat sau
Ingrediente: 40 gr. drojdie, 3-4 linguri de lapte caldut, 500 gr. faina, 250 gr. de unt proaspat, 500 gr. zahar, un praf de sare, putina coaja rasa de lamaie, p utina scortisoara, unt, migdale pisate Preparare: Se inmoaie 40 gr. drojdie cu 3-4 linguri de lapte caldut. Se cerne 500 gr. faina pe masa de
Ingrediente: – castraveti – branza Camembert – cascaval – 3 mandarine – 1 ceapa rosie – 1 lamaie – sare, piper alb – 1 legatura patrunjel – iaurt – mustar Preparare: 1. Castravetii se spala si nu se curata. Se taie pe jumatate, se scobesc la mijloc pana se obtine forma unei barcute si apoi
Ingrediente: – paine – ceapa rosie – ulei de masline – castraveti – sunca cascaval – rosii – condimente Preparare: Painea se taie felii, se unge cu ulei de masline si, optional, cu usturoi. Rosiile se curata de coaja si se taie marunt si apoi se pun pe felia de paine. Se adauga si o
Ingrediente: – 250 g margarina – 250 g faina – 250 g branza de vaci – sare – ulei de masline – cascaval – bacon – ardei gras – cabanos – masline – sunca Preparare: Se amesteca 250 g margarina cu 250 g branza de vaci. Cand amestecul este omogen, se adauga, in ploaie, 250
Ingrediente: pachet de tortellini 200 g salam uscat 200 g sunca 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 ardei verde sare, ulei Preparare: Tortellini sunt foarte indicate pentru aceste frigarui, dar trebuie fierte mai inainte in apa putin sarata, in care ai adaugat si o lingura de ulei. Cand s-au fiert, se scot si se
Ingrediente: – oua – mustar – unt – pateu de gasca – unt suc de lamiae – castraveti murati Preparare: Ouale se fierb tari si, dupa ce s-au racit, se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul, cu grija, pentru a nu rupe albusul. Galbenusurile se strivesc cu furculita si apoi