Pentru foi:
4 oua,
4 linguri ulei,
3 linguri de smantana,
10 linguri de faina,
sare
Pentru umplutura I:
500 g branza de vaci dulce,
100 g unt sau margarina,
2 linguri smantana,
marar, ceapa verde
sare, dupa gust
Pentru umplutura II:
500 g sunca presata sau parizer (date prin masina de tocat sau pe razatoare)
100 g unt sau margarina,
2 linguri smantana
Se freaca galbenusurile cu smantana, se adaoga uleiul ca la maioneza, apoi faina se toarna in ploaie. Albusurile se bat spuma tare si se adauga peste restul compozitiei. Din acest aluat se coc 5 foi pe dosul unei cratite rotunde, peste care s-a asezat hartie pentru copt.
Dupa ce se racesc, se umplu foile cu umpluturile facute, alternand (peste prima foaie se adauga una dintre umpluturi, pe a doua cealalta umplutura…si tot asa). Se orneaza dupa imaginatie.