Ingrediente: 4 oua 7-8 linguri de zahar 500 g branza Mascarpone 3 ceasti cafea 100 ml vin rosu sau coniac 400 g piscoturi cacao pentru ornat esenta de rom Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul. Intr-un
Ingrediente: 500 g faina 25 g drojdie 150 ml lapte cald 70 g zahar 2 oua 30 ml ulei un praf de sara vanilie (1 pliculet) coaja rasa de la o lamaie Preparare: Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia iar jumatate cu zaharul, zaharul vanilat, ouale, uleiul si coaja de lamaie. Acestea
Ingrediente: 1 blat de tarta 200 ml frisca lichida 2 kiwi mari 4 jumatati de piersica din compot 1/2 banana 1 pliculet de gel pentru tort 100 ml apa sau 100 ml zeama din compot(la alegere) Preparare: Se aseaza blatul pe o farfurie lata, se bate frisca lichida cu mixerul pana se intareste (eu am
Ingrediente: Blat: 10 oua, 12 linguri zahar, 10 linguri faina, 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie. Sirop: zeama de la un compot Umplutura: frisca sau umplutura facuta din praf de ciocolata din comert, frisca Hulala la cutie Preparare: Cele 10 oua le scoti cu 15 minute inainte din frigider si le tii la temperatura
Ingrediente: Blatul: 10 oua 10 linguri faina 10 linguri zahar 10 linguri ulei arome (rom, zahar vanilat) fructe frisca Crema: 1 plic crema vanilie 200 ml lapte 200 gr zahar Preparare: Blatul: se bat albusuriel spuma, se adauga zaharul si aromele; separat se amesteca galbenususrile cu uleiul si se toarna peste compozitia cu albusurile; la
Ingrediente: 1 cozonac gata facut, 1 plic budinca de ciocolata, 1 plic budinca de vanilie, 800 ml lapte, 200 ml frisca, 2 rodii, zahar pudra pentru ornat Preparare: Prepari cele 2 budinci in vase separate, dupa instructiunile de pe plic, folosind pentru fiecare cate 400 ml lapte si 100 ml frisca proaspata. Tai cozonacul in
Iti aratam cum sa faci pas cu pas Bounty de casa, din doar 3 ingrediente, Ingrediente pentru Bounty de casa: 200 ml de frisca 200 gr de fulgi de cocos 300 gr ciocolata cu lapte 85 gr zahar 50 gr unt Cum sa faci Bounty de casa Intr-o craticioara punem untul, frisca lichida si zaharul
Ingrediente: 500 g carne tocata, preparata ca pentru chiftele (cu 3 catei de usturoi, 1 ou, verdeata, condimente, sare, piper, 2 felii de franzela inmuiata in apa si stoarse bine) 3 oua fierte tari cascaval ras verdeata o lingura de unt o lingura de pesmet Preparare: Tapetam o tava de chec cu unt si pesmet,
Învaţă să prepari chiar la tine acasa, un tort krantz exact ca la cofetărie, cu nuci şi cremă delicioasă și surprinde-i pe cei dragi cu acest desert special. Ingrediente pentru tort krantz: 10 oua 250 gr. faina 700 gr. zahar 5 linguri ulei 900 ml lapte dulce 300 gr. amidon alimentar 200 gr. miez de
Ingrediente: 2 bucati mari de piept de pui 3 oua 2 cani de fulgi de porumb aurii 2 linguri de amidon Pentru marinarea carnii: o cana de lapte 2 linguri de praf de usturoi 2 linguri de chilli iute o lingura de paprika o lingura de piper Preparare: In primul rand, amestecati toate ingredientele pentru
Ingrediente: 2 piepturi de pui o cana de lapte o cana de pesmet sau fulgi de porumb maruntiti o jumatate de cana de parmezan ras o jumatate de cana de faina 1 ou Preparare: Se taie puiul in bucatele patratoase sau dreptunghiulare, potrivite pentru Chicken Nuggets. Se bate oul impreuna cu laptele, se condimenteaza dupa
Ingrediente: 12 bucati caneloni 250 gr ricotta 500 gr spanac congelat 500 ml rosii decojite in bulion o ceapa mica 3 catei de usturoi oregano mozarella sare, piper, nucsoara Preparare: Curatam si tocam ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Cand sunt deja translucide, punem si spanacul decongelat si le calim impreuna.
Ingrediente: unt 100 g faina 125 g jumatate de lingurita cu sare 4 oua apa 125 ml Crema de ciocolata: o cana cu lapte rece trei linguri de zahar doua linguri de cacao o lingura de faina esenta rom unt 50 g frisca batuta 300 ml Glazura: patru linguri cacao, 6 linguri de apa Preparare:
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 10 oua maoineza Preparare: Se pun la fiert ouale, la fel se face si cu pieptul de pui. Dupa ce sunt fierte se scot si se lasa un pic la racit. Ouale se decojesc si se taie cu mare atentie pe jumatate. Galbenusurile se opresc intrun bol. Pieptul de
Ingrediente: 4 rosii mai micute 100 gr urda dulce 1 lingurita maioneza 1 lingurita margarina 1 legatura marar sare, piper Preparare: Se freaca urda cu margarina apoi se adauga putin marar tocat marunt, sarea si piperul. Se taie in doua rosiile, se scobeste miezul si se umplu cu crema de urda. Pe un platou se
Ingrediente: 500 gr carne tocata din piept de pui 1 ou 1 morcov 2 catei usturoi 3-4 linguri pesmet 100 gr susan 1 legatura marar sare, piper Preparare: Se amesteca carnea tocata cu oul. Se fierbe morcovul, se paseaza si se amesteca. Se adauga usturoiul pisat, mararul, pesmetul, sare si piper si se amesteca bine
Ingrediente: 1 cutie ananas 1 banana 1 piersica 1 kiwi 2 doze frisca Hulala 4 plicuri gelatina 6 oua 250 g zahar 200 ml lapte Preparare: Oualele cu zaharul si laptele se amesteca si se pun pe foc pana dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Se prepara gelatina, amestecandu-se in apa calduta. Frisca
Ingrediente: piersici (din compot) 5-6 lg zahar pudra 1/2 pachetel gelatina 150 gr frisca Hulala Naturala Preparare: O parte din piersici se amesteca cu zaharul si se face piure. Gelatina se inmoaie adaugand 2-3 lg de apa, dupa care se incalzeste pana cand arata ca un sirop mai gros. Se ia de pe foc si
Ingrediente: 400g piscoturi 150 g crema de branza dulce 1 ciocolata cu lapte 2 oua 2-3 linguri zahar 200 g frisca 2-3 cescute de ciocolata calda fara zahar esenta rom frisca Hulala cacao pentru ornat Preparare: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga apoi crema de
Ingrediente: choux-uri crema (eu am folosit de cacao) inghetata (am folosit 3 sortimente) frisca Hulala Naturala ciocolata rasa Pentru choux-uri: 125 ml apa, 110 ml ulei sare, 140 gr faina, 5 oua. Pentru crema: 500 ml lapte 100 gr. faina 50 gr.unt cacao 200 gr. zahar 2-3 oua esenta rom Preparare: Punem intr-un vas apa,