2 bucati mari de piept de pui
3 oua
2 cani de fulgi de porumb aurii
2 linguri de amidon
Pentru marinarea carnii:
o cana de lapte
2 linguri de praf de usturoi
2 linguri de chilli iute
o lingura de paprika
o lingura de piper
In primul rand, amestecati toate ingredientele pentru marinata, taiati carnea fasii pe lung si lasati-o la marinat peste noapte. Eu folosesc o punga cu fermoar, pe care o tin neaparat la frigider. Cand carnea e gata de marinat, se face un sos din ouale batute, 1/2 cana de fulgi si amidon, se condimenteaza cu putina sare si piper, in functie de cat le doriti de picante.
Sosul trebuie sa fie destul de gros pentru ca fulgii de porumb sa se prinda cat mai bine. Dati carnea intai prin amestecul de ou cu fulgi, apoi prin fulgii de porumb (care trebuiesc bine maruntiti). Crisy Strips se prajesc in baie de ulei, in tigaie adanca.