1 cozonac gata facut,
1 plic budinca de ciocolata,
1 plic budinca de vanilie,
800 ml lapte,
200 ml frisca,
2 rodii,
zahar pudra pentru ornat
Prepari cele 2 budinci in vase separate, dupa instructiunile de pe plic, folosind pentru fiecare cate 400 ml lapte si 100 ml frisca proaspata. Tai cozonacul in 3 felii orizontale. Tapetezi o forma de cozonac cu hartie de copt si asezi un strat de cozonac. Torni budinca de ciocolata si asezi deasupra alt strat de cozonac. Pui tava in congelator timp de 5 min.
Continui cu un strat de budinca de vanilie si inca unul de cozonac si iar dai tava la congelator. Cand termini de aranjat toate straturile, o pui la frigider timp de 4 ore, dupa care scoti prajitura din forma si presari peste ea zahar pudra. Cureti rodiile de coaja, scoti semintele si ornezi prajitura cu acestea. Pofta buna!