Mariana Nitu e o doamna-artist. O mana de femeie, micuta si delicata. Pare aproape normal ca si creatiile ei sa fie la fel. Delicate pana la gingasie.
Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori crestine care omagiaza Invierea lui Isus Hristos.
Unul dintre simbolurile universale ale sarbatorii Pascale este iepurasul. Acesta este prezent in casele noastre in diverse ipostaze in ziua in care sarbatorim invierea Lui Iisus, de la figurine din ciocolata, la cei reali.
Ingrediente: – 1 dovlecel – 150 g ciuperci – 250 g rosii – ulei de masline – 350 g paste – sos pentru spaghete – parmezan Preparare: Intr-o tava, asaza dovlecelul, taiat felii, ciupercile, taiate felii, si rosiile taiate in doua. Stropeste cu ulei de masline si da 20 de minute la cuptorul preincalzit la
Ingrediente: – 400 g diverse paste (fusili, penne) – 1 lingura ulei de masline – 160 g de sunca la pachet, taiata bucati – 4 linguri de maioneza – 1 ardei rosu, taiat bucati – 1 ardei galben, taiat bucati – 100 g mazare, fiarta – sucul de la1/2 lamaie – 2 linguri de busuioc,
Ingrediente: – pachet de paste – 1 ceapa potrivita – 4 rosii intregi – 200 ml suc de rosii (din cutie) – 200 g cascaval – busuioc (de preferat proaspat) – ulei de masline – un catel de usturoi – 1 lingurita de zahar Preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de