– 400 g diverse paste (fusili, penne)
– 1 lingura ulei de masline
– 160 g de sunca la pachet, taiata bucati
– 4 linguri de maioneza
– 1 ardei rosu, taiat bucati
– 1 ardei galben, taiat bucati
– 100 g mazare, fiarta
– sucul de la1/2 lamaie
– 2 linguri de busuioc, taiat bucati
Umplutura de branza:
– 5 linguri de iaurt mai gros
– 2 linguri de smantana fermentata
– 4 linguri de branza cu verdeata
– 50 g branza Cheddar razuita (una dintre cele mai consumate branzeturi din lume produsa din lapte de vaca, cu o textura usor faramicioasa); o gasiti in orice supermarket
– 150 g boabe de porumb
– 150 g de morcov
– 200 g rosii cherry
– 150 g ridichi
– 150 g mazare
1. Fierbeti pastele pana devin moi, strecurati-le si lasati-le sa se raceasca; adaugati putin ulei de masline.
Amestecati maioneza cu sunca, condimentati si adaugati pastele. Apoi ardeii rosii si cei galbeni, mazarea, sucul de lamaie si busuiocul.
2. Amestecati primele patru ingrediente ale umpluturii de branza si serviti-le intr-o farfurie adanca, impreuna cu legumele..