Ofera-i persoanei dragi din viata ta un cadou irezistibil de Paste. Poti opta intre setul de cosmetice Dove Silky Care Ritual, special creat pentru a rasfata si catifela orice tip de piele, setul de cosmetice AXE Seductive Twist pentru un plus de seductie sau noul set de cosmetice „Freedom for Him” pentru un plus de incredere de sine
Boromir a pregatit cu ocazia Sarbatorilor Pascale, pe langa editia speciala de cozonaci, si Pasca Boromir, cu traditionala umplutura de branza dulce si stafide, preparata dupa o reteta de casa cu drojdii naturale.
Ingrediente: 200 g paste, 200 g smantana, 100 g sunca afumata, usturoi, ulei, oregano Preparare: Se pun pastele la fiert. Intre timp, se taie sunca feliute si se prajeste in ulei impreuna cu doi catei de usturoi. Adaugam smantana, sare, piper si oregano. Cand pastele sunt gata fierte, se scurg de apa si se servesc
Ingrediente: pesmet, macaroane, zahar, zahar vanilat, ulei Preparare: Se fierb pastele si se dau prin jet de apa rece. Intr-o tigaie se pune ulei si cand este incins se toarna pesmetul. Se amesteca incontinuu si se lasa sa se rumeneasca putin, apoi se toarna pastele si se amesteca bine. Se pun in farfurie si
Spala ouale foarte bine, apoi sterge-le. Aplica scoci pe vertical si vopseste spatiile ramase goale. Asteapta pana se usuca foarte bine, dupa care aplica scoci pe orizontal si vopseste din nou, cu aceeasi culoare sau cu alta, in functie de preferinte.
Acum au trecut Floriile, am fost cu copilul la biserica, intr-o mare de lume, am luat flori si crengi de salcie, i-am povestit ca se sarbatoreste intrarea lui Iisus in Ierusalim si ca El a fost intampinat cu ramuri de maslin si cu flori, dar pentru ca la noi nu sunt maslini, folosim ramuri de salcie.
Ingrediente: 1 dovlecel 1 ardei gras 1 ceapa ulei de masline 1 conserva de rosii intregi in bulion 250 gr paste intergale cativa catei de usturoi 1 lingurita zahar brun parmezan cateva masline sare, piper Preparare: Nu e o reteta total de post, pentru ca eu am presarat la final si un pic de parmezan,
Arpis International imbinand doar ingrediente naturale (amestec de faina de grau, porumb si apa) ne ofera un produs natural, gustos si sanatos – gama Pasta d’oro extra. Pasta d’oro cu un ambalaj inovativ, „bottom bag”, si o culoare aurie este mai usor de remarcat pe rafturile hypermarket-urilor. Pastrand aceeasi calitate ca si pana acum,
Ingrediente: 500 grame paste tricolore 10-15 creveti proaspeti 100 grame gorgonzola 30 grame unt 2 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb sare piper zeama de la o lamaie o feliuta de lamaie si o frunza de patrunjel, pentru decor Preparare: Se fierb pastele in apa deja clocotita cu sare si putin ulei. Intr-o tigaie
Ingrediente: penne, 1 conserva ton bucati, pasta de rosii, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei de masline, cimbru, telemea Preparare: Mai intai se pun pennele la fiert in apa cu sare. In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi. Se adauga pasta de rosii si se fierbe pana se ingroasa. La sfarsit
Ingrediente: 200 g paste fainoase de orice fel 150 g creveti 2 cepe mijlocii 100 g branza telemea de oaie 2 linguri de smantana sare, piper dupa gust Preparare: Puneti pastele la fiert si in acest timp pregatiti sosul. Ceapa curatata si taiata se caleste cu crevetii (decorticati) in putin ulei si se lasa 10
Ce poate fi mai frumos decat petrecerea sarbatorilor pascale in familie? Profita de cele cateva zile libere pentru a pregati impreuna cu copilul tau cateva decoratiuni pentru masa speciala de Inviere.
Ingrediente: 500 g broccoli (desfacut in buchetele si fiert in aburi 5 min) 300 g paste (fierte) 150 g smantana 2-3 linguri de mozzarella (rasa pe razatoarea mare) sare, usturoi Preparare: Se pune smantana intr-o cratita, la foc mediu. Cand ajunge la fierbere, se adauga branza, pastele si broccoli. Se potriveste gustul de sare si
Ingrediente: foaie de aluat congelat pentru placinta oua fierte ceapa verde Preparare: Se taie suvite subtiri din aluat, care se impletesc in 3 pentru a forma manerul cosuletului, apoi din cercuri de aluat se formeaza cosuletele care se aseaza inr-o tava cu forme de briose, se coc pana se rumenesc. Dupa ce se racesc, se
Ingrediente: 100 gr zahar 3 galbenusuri de ou 150 gr unt 250 gr faina 50 gr nuci macinate coaja rasa de lamaie 2 linguri de rom 1 varf cutit de sare zahar vanilat Pentru decorat o punga nuca de cocos verde bomboane colorate cateva jeleuri o punga nuca de cocos alba un pachet frisca un
Ingrediente: oua fierte smantana mustar cascaval sarat ceapa verde sare si piper ardei gras colorat pt. ornament Preparare: Intotdeauna de sarbatorile de Paste avem la dispozitie multe oua fierte asa ca m-am gandit la o salata din oua fierte. Se dau ouale fierte pe razatoare, se amesteca cu mustar si smantana, cu cascaval ras (eu