Ingrediente: 250g ton in ulei, 1 morcov, 3-4 catei de usturoi, 150-200g masline negre taiate, 4-5 linguri ulei de masline, busuioc verde dupa gust, 100-150 ml suc de rosii, sare si piper dupa gust 1pachet de spaghete. Preparare: Se pun spaghetele la fiert.Intre timp intr-o tigaie mai adanca se pune uleiul de masline inpreuna cu
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti, 400 ml sos de rosii, sare, piper, cimbru, 1 lingurita miere de albine, 2 catei usturoi, 2 linguri ulei, 250 g salam Preparare: Pastele se fierb si se scurg de apa. Intr-o cratita cu ulei se pun la calit salamul si usturoiul, apoi se adauga sosul de rosii,
Ingrediente: o punga de paste (taietei, spaghete, melcisori, etc) 2 oua 400 ml lapte branza telemea Preparare: Se fierb pastele separat, iar cand sunt aproape gata, se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa la scurs, dupa ce au fost trecute pe sub un jet de apa rece. Se rade branza, care se amesteca cu ouale
Ingrediente: 3 rosii 150 gr. paste fainoase integrale patrunjel tocat 2-3 linguri ulei de masline sare. Preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei. Se face un sos din rosii astfel: se decojesc rosii dupa care se taie bucatele mici. Se pun la fiert cu 1-2 linguri ulei de masline. Se fierbe
Ingrediente: 300 g ficat de pasare, 200 g paste, 1 lingura unt, 100 ml apa, 4 rosii mici, sare Preparare: Intr-o craticioara se inabusa ficatul impreuna cu apa si uleiul. Separat se fierb pastele cu sare si jumatate lingurita de unt. Se unge un vas termorezistent cu untul ramas si se pune alternativ un strat
Ingrediente: 500 g pene ( paste sub forma de tubulete), 250 g piept de pui fiert, 150 g cascaval, 150 g bacon, 150 g salam Victoria, 6-7 catei usturoi, suc de rosii, rosii din bulion, oregano, sare si piper Preparare: Se pun pastele la fiert. Intre timp, se calesc pe foc baconul, salamul, si pieptul
Ingrediente: 300 g paste, 400 g spanac, 150 g smantana, 150 g cascaval, 200 g branza proaspata, 150 ml suc de rosii, 1 ou, 1 ceapa mare, 2 linguri unt, 2 linguri pesmet, 1 legatura marar verde, sare si condimente dupa gust. Preparare: Se fierb pastele si se lasa la scurs, se fierbe spanacul in
Ingrediente: – 350 g paste fainoase, – 300 g frisca nebatuta, – 225 g bacon afumat, – 225 ciuperci taiate, – 175 g cascaval, – 3 galbenusuri, – 2 linguri arpagic, – 2 catei de usturoi, – 1 lingura de ulei de masline, – 1 ceapa, sare. Preparare: Se curata si se spala bine ceapa
Ingrediente: – 250-400 g paste, – 200 g ciuperci, – 100 g cascaval, – 100 g unt, – 50 g pasta de rosii, – sare, piper – 1 ceapa mare. Preparare: Pastele fierte se pun intr-o cratita cu unt incalzit, separat se caleste ceapa taiata marunt, cu ciupercile taiate felii subtiri, se adauga pasta de
Ingrediente: – 1 pachet paste, – un piept de pui, – 2-3 cepe, – rosii sau bulion, – usturoi – verde sau uscat – sare Preparare: Se toaca ceapa pestisor si impreuna cu usturoiul si sarea se caleste 2-3 minute. Apoi se adauga bulionul sau rosiile (tocate marunt sau date la robot). Se lasa sa
Ingrediente: – paste fainoase penne – cascaval – oua – un pahar vin alb – sunca afumata – ciuperci – smantana – sare , piper Preparare: Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga. In acest timp se taie sunculita in cuburi mari si se prajeste in ulei, apoi se