Când ai poftă de ceva dulce, cu ciocolată, gustos, dar sănătos, încearcă aceste trufe, care se fac foarte uşor şi repede. Sunt numai bune şi pentru micii pofticioşi. Iată cum să prepari cele mai bune trufe de casă, fără coacere. Ingrediente: • 1 cană semințe de floarea soarelui • 1 cană semințe de susan
Cum nimeni nu-i perfect, ai rezerva ta vicioasă aproape. De nervi, de oboseală, de plictiseală, de stres – iată tot atâtea motive pentru care apelezi la micul tău „păcat”. Te apuci să ronţăi ceva dulce, îţi iei aportul de cofeină sau, poate, ţigara cea lungă şi sexy e cea care te calmează. Crezi că alegerea
O bunătate, pur și simplu! Trebuie să încerci și tu rețeta petru această ruladă cu cremă de lapte și lămâie, numai bună de pus pe masă la ocazii festive (și nu numai). 10 portii Timp de preparare: 20 min., plus timp de racire 387 calorii, 26 g grasimi per portie Ingrediente: PENTRU RULADA: unt, pentru
Taie cu ajutorul cuţitului fierbinte şi serveşte cu un sos de fructe proaspăt şi presărat cu zahăr pudră. Ingrediente pentru 8-10 porţii/ Gata în 10 minute + timp de congelare • 200 ml lapte condensat • 500 ml frişcă lichidă • 2 linguriţe esenţă de vanilie • 200 g mure sau zmeură • 100 g
Ingrediente Pentru blat: • 125 g făină • 50 g zahăr • 1 gălbenuș • 75 g unt • 1 praf de copt • 1 praf de sare Pentru cremă: • 1/2 kg smântână • 1 cutie compot de ananas • 300 g zahăr • coajă rasă de portocală și lămâie • 2 pliculețe zahăr
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 300 gr stafide 600 gr branza dulce 300 gr zahar 4 oua 4 linguri de smantana 200 ml ulei 50 ml esenta de rom Preparare: Foile se lasa la decongelat la temperatura camerei. Pui la inmuiat stafidele in apa calda cu esenta de rom si 50 de gr
Un mic dejun rapid. O gustare super energizanta inainte de sala. Un rasfat dulce.
Compania Supreme Chocolat a lansat pe piata un produs unic in Romania - un biscuit delicatesa cu textura pufoasa pe baza de cacao si bucati de ciocolata ce iti vor aduce aminte cu drag de prajitura delicioasa de acasa.
Heidi lanseaza 4 noi sortimente, in gama Gourmette. Pastrand conceptul Gourmette - Invitatie in Lumea Simturilor, Gourmette - Editia de Vara propune combinatii unice, de fructe aromate, presarate cu grija deasupra tabletei de ciocolata cu lapte sau alba.
Primola a lansat napolitanele cu crema de cacao sau frisca invelite in ciocolata.
Maripossa inseamna pasiune pentru deserturi delicioase. Cateva ingrediente de calitate, putina rabdare si un strop de imaginatie… si a rezultat un desert delicios si pufos, cu aroma imbietoare si aspect apetisant! Descopera noutatile delicioase Maripossa din 26 aprilie, retete pentru acasa si inspiratie pentru creatiile tale pe www.maripossa.ro . Pentru comenzi: office@maripossa.ro sau telefon: 0744.434.384.
Ingrediente: – 1 cana de cartofi pasati – 1/2 cana de banane pasate – 1 cana de lapte – 2 linguri de zahar – 2 galbenusuri de ou batute – 1/2 lingurita de sare – 1/4 cana de stafide – 1 lingurita scortisoara Preparare: Amesteca bananele cu cartofii, adaugand lapte. Amesteca apoi zaharul cu galbenusurile