Ingrediente: 500 g zahar 1l apa 750 g lapte praf 50 g cacao 100 g unt Preparare: Fierbi zaharul cu apa pana obtii un sirop pe care-l lasi sa se raceasca. Apoi, adaugi laptele praf si cacaua. Amesteci bine, iar cand totul s –a racit, omogenizezi compozitia cu unt. Ungi o tava cu unt,
Ingrediente: 280 g faina 300g zahar pudra 1 lingura praf de copt 3 /4 lingurita scortisoara macinata 125 ml ulei de nuca sau ulei de masline 2 oua 4 albusuri 175 ml cafea pentru espresso sau alta cafea neagra, la temperatura camerei 2 lingurite cacao 1 lingurita esenta de rom 2 linguri zahar cernut pentru
Ingrediente: Pentru blat: 9 oua 9 linguri zahar 8 linguri faina 3 linguri cacao sirop Pentru crema 300g unt 150g zahar 1 / 2 pahar apa 100g ciocolata 3 linguri cacao Preparare: Se freaca galbenusurile impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza usor faina si se amesteca usor. Inglobeaza si albusurile batute spuma cu cacao.
Poiana propune consumatorilor săi două noi combinaÅ£ii surprinzătoare de ingrediente.
Kraft Foods Romania, lider pe piata de ciocolata, lanseaza Milka Snax, un nou segment in categoria de ciocolata, care ofera ocazii de consum noi pentru piata din Romania.
Compania Supreme Chocolat a lansat pe piata un produs unic in Romania - un biscuit delicatesa cu textura pufoasa pe baza de cacao si bucati de ciocolata ce iti vor aduce aminte cu drag de prajitura delicioasa de acasa.
Perfect pentru o vara fierbinte noul parfum, Love Potion de la Oriflame, nu face decat sa amplifice pasiunea si sa stimuleze dorinta si implicarea in jocurile seductiei.
Descopera noua gama pentru baie On Line Kids.
Heidi lanseaza 4 noi sortimente, in gama Gourmette. Pastrand conceptul Gourmette - Invitatie in Lumea Simturilor, Gourmette - Editia de Vara propune combinatii unice, de fructe aromate, presarate cu grija deasupra tabletei de ciocolata cu lapte sau alba.
Primola a lansat napolitanele cu crema de cacao sau frisca invelite in ciocolata.
Ingrediente: 3 oua 50 g unt 125 ml iaurt 150 g zahar 150 g faina 1 pliculet parf de copt 2-3 linguri de cacao Pentru jeleu: 400 ml zeama de compot de visine 3 linguri sirop de dulceata de visine 2 linguri zahar 1 cutiuta crema de ciocolata Finetti 1 punguta dintisori de vampir din
Ingrediente: 8 oua pentru blat 200 grame de faina 50 grame de cacao 250 grame de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie 150 ml rom 3 oua pentru crema 4 linguri cu zahar pudra 4 linguri cu faina 6 linguri cu cacao 300 ml lapte 50 grame unt putina ciocolata din comert Preparare:
Cu Hulala trezesti amintiri cu gust cremos de frisca, creezi cu pasiune deserturi magice. Hulala este secretul tau pentru surprizele delicioase de sarbatori!
Ingrediente: 2 1/2 cani cu apa 1 cana ulei 1 1/2 cana zahar 3 cani faina 3 linguri de cacao 2 esente cu rom 2 pliculete zahar vanilat 2 pliculete praf de copt 200 gr miez de nuca prajit si zdrobit 2 plicuri de glazura cu preparare la rece 1 frisca Hulala Preparare: Se toarna
Ingrediente: Blat: 10 oua, 12 linguri zahar, 10 linguri faina, 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie. Sirop: zeama de la un compot Umplutura: frisca sau umplutura facuta din praf de ciocolata din comert, frisca Hulala la cutie Preparare: Cele 10 oua le scoti cu 15 minute inainte din frigider si le tii la temperatura
Ingrediente: 1 cozonac gata facut, 1 plic budinca de ciocolata, 1 plic budinca de vanilie, 800 ml lapte, 200 ml frisca, 2 rodii, zahar pudra pentru ornat Preparare: Prepari cele 2 budinci in vase separate, dupa instructiunile de pe plic, folosind pentru fiecare cate 400 ml lapte si 100 ml frisca proaspata. Tai cozonacul in
Iti aratam cum sa faci pas cu pas Bounty de casa, din doar 3 ingrediente, Ingrediente pentru Bounty de casa: 200 ml de frisca 200 gr de fulgi de cocos 300 gr ciocolata cu lapte 85 gr zahar 50 gr unt Cum sa faci Bounty de casa Intr-o craticioara punem untul, frisca lichida si zaharul
Ingrediente: unt 100 g faina 125 g jumatate de lingurita cu sare 4 oua apa 125 ml Crema de ciocolata: o cana cu lapte rece trei linguri de zahar doua linguri de cacao o lingura de faina esenta rom unt 50 g frisca batuta 300 ml Glazura: patru linguri cacao, 6 linguri de apa Preparare:
Ingrediente: 2 pere 4-5 lg zahar 200 ml smantana dulce esenta rom scortisoara inghetata 2-3 patratele ciocolata amaruie frisca Hulala Mix Preparare: Perele se curata de coaja. Separat, intr-o tigaie bine incinsa, am pus 4-5 linguri de zahar la caramelizat, 2 patratele de ciocolata amaruie, apoi am daugat smantana, esenta de rom, scortisoara amestecand continuu.
Ingrediente: Blatul: 250g zahar 250g nuci macinate 6 oua 1 portocala Pentru sirop: 250 grame de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie 150 ml rom Pentru crema: 3 oua 4 linguri cu zahar pudra 4 linguri cu faina 6 linguri cu cacao 300 ml lapte 50 grame unt Preparare: Blatul: Se separa galbenusurile