2 1/2 cani cu apa
1 cana ulei
1 1/2 cana zahar
3 cani faina
3 linguri de cacao
2 esente cu rom
2 pliculete zahar vanilat
2 pliculete praf de copt
200 gr miez de nuca prajit si zdrobit
2 plicuri de glazura cu preparare la rece
1 frisca Hulala
Se toarna faina, zaharul, cacao si praful de copt intr-un castron mare se amesteca, dupa care se toarna pe rand apa, amestecandu-se incet, uleiul, esentele si nuca (se poate opri putina nuca pentru ornat deasupra). Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se lasa la cuptor in jur de 20-30 minute, incercandu-se cu scobitoarea. Dupa ce s-a racit complet se toarna glazura deasupra si se presara nuca. Se pastreaza la frigider acoperita, iar inainte de servire se orneaza cu frisca Hulala.