Exoticul mango este bogat în vitaminele A, C, E, B6 și este o sursă excelentă de proteine, fibre și carbohidrați. Mango ajută la digestie, previne constipația, combate aciditatea gastrică, scade nivelul de colesterol și ajută la prevenirea cancerului. Uite o rețetă de pui cu mango, pe cât de ușor de făcut, pe atât de delicioasă și sănătoasă.
Ingrediente pentru 3 porții
Se taie cubulețe carnea de pui, fructele de mango, ceapa roșie.
Într-o tigaie din ceramică sau de teflon, pune 2 linguri de ulei de măsline, adaugă carnea (care a fost făcută la grătar, în prealabil) și ceapa roșie, și lasă-le la călit timp de 2 minute. Adaugă apoi cuburile de mango și mai lasă pe foc încă un minut.
Pune compoziția în foile de tortilla (sau în lipie), presară brânză Cheddar și adaugă pătrunjelul tocat.
Dacă îți place mâncarea puțin picantă, poți adauga puțin sos salsa peste tortilla ta cu pui și mango. Poftă bună!
foto Shutterstock