Blatul:
7 oua,
14 linguri de zahar,
7 linguri ulei,
14 linguri faina
Umplutura:
frisca,
unt,
budinca de ciocolata
Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma rotunda, se coace iar cand este rece se taie in trei. Frisca o batem bine cu mixerul. Crema se prepara dintr-o budinca de ciocolata si unt.
Budinca o preparam cu lapte si putin zahar, conform instructiunilor, o lasam sa se raceasca, dar amestecam tot timpul pentru a impiedica formarea unei cruste deasupra. Frecam untul bine apoi adaugam treptat budinca. Peste prima parte de blat se aseaza crema de budinca, apoi blatul. Peste el asezam un strat de frisca, apoi al treilea blat. Imbracam tortul cu crema de budinca si ornam cu frisca, capsuni si ciocolata topita.