Supa de praz cu cartofi

Ingrediente:

– 300 g praz
– 200 g cartofi
– 100 g faina
– 50 g unt
– 200 ml supa de carne
– 750 ml lapte
– sare, piper

Preparare:

Prazul se spala si apoi se curata de capetele vestejite. Se taie in betigase lungi de 2 centimetri. Cartofii se curata, se spala si apoi se taie cubulete. Pune untul la topit intr-o cratita, adauga prazul si lasa-l sa se patrunda 5 minute.

Adauga faina si amesteca pana ce aceasta se rumeneste putin. Se adauga supa de carne si cartofii. Se lasa sa fiarba si, cu 10 minute inainte de a opri focul, adauga si laptele. Se pune sare si piper dupa gust.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Supe, ciorbe
Buton