2-3 morcovi,
1-2 radacini de patrunjel
1 pastarnac
1 telina
1 ceapa mica
1 ardei
1/2 piept de pui
1 felie de paine
1 galbenus de ou
patrunjel
Faci o supa de legume din: 2-3 morcovi, 1-2 radacini de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina. Dai legumele pe razatoarea mica si le pui la fiert in apa rece, fara sare, impreuna cu o ceapa mica taiata in doua si un ardei taiat in doua si curatat de seminte. Separat faci perisoarele: o jumatate de piept de pui o dai de 2 ori prin masina de tocat. Amesteci cu miezul unei felii de paine, 1 galbenus de ou proaspat si 1 lingura de apa rece.
Faci perisoarele de marimea unei nuci si cand legumele sunt aproape fierte, pui si perisoarele si mai fierbi supa 20-30 minute. Cu cateva minute inainte de a lua oala de pe foc, scoti ceapa si ardeiul si pui cateva frunze de patrunjel tocate marunt.