Spuma de capsune

Ingrediente:

300 g capsune
100 g zahar
1 pachetel zahar vanilat
1 pachetel sau 1 foaie de gelatina
200 g frisca
100 ml apa
100 ml vin rosu

Preparare:

Curata capsunele si amesteca-le cu zaharul si zaharul vanilat intr-un castron, lasa-le sa stea circa 30 minute. Paseaza-le apoi cu mixerul vertical. Pune vinul si apa la incalzit, in care dizolvi apoi gelatina. Lasa-le sa se raceasca. Gelatina dizolvata se adauga la capsune .

Bate frisca si adaug-o la masa de capsune. Aceasta se portioneaza in cupe adecvate si se pune la frigider pentru 3-4 ore, ca sa se solidifice. Decoreaza fiecare cu cate o capsuna. Poti proceda si astfel: lasa masa de capsune in castron si introdu-o la frigider pentru a se solidifica. Din aceasta, decupezi apoi, cu ajutorul a doua linguri, bule ca niste galuste, pe care le dispui pe farfurii de desert si le decorezi dupa preferinta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Deserturi
Buton