Spanac cu smantana si cascaval la cuptor

Ingrediente:

1 kg spanac
2 cepe
2 linguri bulion
3 linguri smantana
4-5 linguri de cascaval ras pe razatoarea mica
o legatura leustean

Preparare:

Intr-o cratita potrivita calim ceapa, apoi adaugam bulionul. Dupa 1 min adaugam spanacul si 1 litru de apa. Lasam sa fiarba, sa nu puneti mai multa apa, pentru ca spanacul lasa si el apa. Dupa ce a fiert circa 5 min, adugam smantana, amestecam, apoi deasupra presaram cascavalul si punem cratita la cuptor pentru circa 15-20 min. Scoatem cratita din cuptor si presaram leusteanul. Cand servim pe farfurie, mai adaugam un pic de cascaval ras.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Preparate de baza
Buton