un pachet soia snitele,
3 oua,
un plic busuioc,
pesmet,
ulei, sare, piper,
2 lingurite vegeta
Feliile de soia si vegeta si se lasa la fiert in jur de jumatate de ora, pana ce fierb feliile. Odata fierte acestea se scurg, se clatesc cu apa rece si pentru a nu avea apa retinuta se preseaza felie cu felie intre palme si se scurge apa. Se aseaza pe un platou si se prepara compozitia pentru snitele.
Intr-o farfurie adanca se bat oualele bine cu o furculita pana se obtine o pasta ca pentru omleta. Intr-o farfurie plata se amesteca pesmetul, busuiocul, sarea si piperul. Feliile de soia se dau prin pesmet, ou si apoi pesmet si se aseaza pe un platou.
Se pune o tigaie la incins cu ulei, iar cand uleiul devine incins se seaza feliile una cate una. Odata rumenite se scot pe un platou pe care am asezat un servetel de hartie pentru a absorbi grasimea in exces.