– 400 g bureti proaspeti,
– 40 g unt,
– doua salate dense,
– 4 rosii,
– o jumatate de legatura de usturoi si patrunjel,
– doua lingurite mustar dulce,
– doua linguri otet,
– doua linguri ulei floarea soarelui,
– o jumatate de catel de usturoi,
– sare si piper macinat dupa gust.
Se curata bine salatele si se spala rosiile si legaturile de verdeata. Frunzele de salata se repartizeaza in 4 farfurii intinse si se aseaza pe toata suprafata acestora. Peste foile verzi se intinde mustarul.Se toaca marunt verdeturile. Buretii se curata apoi se spala si se lasa la uscat.
Cei mai mari se taie in jumatati si, impreuna cu ceilalti bureti, se rumenesc in tigaia incinsa, in care s-a topit untul,fara a lasa sa se piarda lichidul din ele.
Bucatile de ciuperci se repartizeaza in cele 4 farfurii, in care se aseaza peste foile de salata unse cu mustar dulce. Se presara verdeturile si usturoiul tocat marunt, alaturi de rosiile taiate in 4.