3 oua
5 linguri apa calda
150 gr zahar
100 gr faina
50 gr amidon
1 pachet praf de copt
800 ml lapte
2 pachete crema de vanilie
500 gr branza proaspata de vaci
300 gr fructe din compot (dupa preferinte) sau o cutie cocktail de fructe
200 gr nuca macinata
Galbenusurile le bateti cu 5 linguri de apa calda si 150 gr zahar, pana devin spuma si se topeste zaharul. Faina o amestecati cu amidonul si praful de copt si le adaugati peste galbenusuri, amestecand continuu. Albusurile dupa ce le-ati batut spuma le incorporati in galbenusuri. Amestecati bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava mare (cea care exista la cuptor), dar in prealabil ungeti-o cu ulei. Doar 15 minute, o tineti in cuptor.
Crema de vanilie se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj. Dupa aceea o amestecati cu branza dulce. Cand este gata, scoate-ti blatul din cuptor, il lasati un pic sa se raceasca si turnati jumatate din compozitia de crema amestecata cu branza. Apoi presarati fructe dupa plac. O rulati cu grija, apoi o acoperiti cu restul de crema, iar pe margini puneti nucile pisate. O decorati dupa cum va place. Pofta mare!