500 g piept pui dezosat
1kg ciuperci proaspete
1 ceapa medie
2 linguri de ulei
200 g smantana
1 foaie dafin
cateva boabe piper
Se indeparteaza piciorusul cipercilor si apoi din interior spre exterior, se indeparteaza pielita', iar cu o lingurita se indeparteaza interiorul palariei ciupercutei (arata ca niste lamele) si apoi se spala in putina apa calda . Se lasa intr-un castron cu apa rece si putin otet (ca sa nu se innegreasca).
Se taie ceapa, se caleste in putin ulei intr-o tigaie si apoi se adauga ciupercutele taiate in felii subtiri. Se lasa pe foc cat se inmoaie un pic (ciupercutele) si cat sa scada un pic apa lasata de ciupercute. Intr-o cratita se caleste un pic pieptul de pui taiat in cubulete si apoi se adauga putina apa calda.
Se lasa sa fiarba pentru a se indeparta spuma , dupa care se adauga compozitia din tigaie. Se lasa la foc potrivit si cand pieptul de pui este gata, se adauga smantana, piperul si foaia de dafin. Se serveste cald!
Pofta buna!