Blat:
-200 gr. zahar tos
-5 oua (albusuri)
-200 gr.nuca macinata
-3 linguri de faina
-1 praf de copt
– sare
– o foaie de napolitana din comert
Crema:
– 200 gr. zahar
– 1 pachet de margarina
– 5 galbenusuri frecate cu 5 linguri de zahar
– 200 gr nuca taiata bucatele
– 100 gr nuca macinata
Blat: albusurile se bat bine spuma cu telul impreuna cu zaharul tos, apoi se aduga faina si praful de copt (stins cu lamiie sau otet). Tava se tapeteaza cu putina margarina si faina peste care se pune foaia de napolitana si apoi aluatul pentru blat.
Crema: zaharul se caramelizeaza, se adauga margarina.se da un clocot apoi se adauga galbenusurile frecate cu zahar si se amesteca incontinuu. Apoi se pune nuca si se da un clocot. Se ia de pe foc si se pune crema fierbinte peste blatul racit.