Pentru foi:
50 gr unt
1 ou
150 gr zahar
2 linguri miere
4 linguri lapte
450 gr faina
1 lingurita praf de copt
Pentru crema:
500 ml lapte
3 galbenusuri
200 gr unt
200 gr zahar pudra
Pentru glazura:
200 gr ciocolata menaj
Intr-o cratita se inmoaie untul, dupa care se adauga laptele, zaharul, mierea si oul si se amesteca bine. Compozitia se pune la foc mic si se amesteca continuu timp de 10 minute. Atentie, nu se fierbe! Se lasa sa se raceasca. Se face un aluat din faina, praful de copt si amestecul cu miere. Se imparte in doua, se inveleste intr-o folie de aluminiu si se da la rece pentru 2 ore. Se intind 2 foi, care se coc in cuptorul incins.
Crema se face astfel: se amesteca laptele, faina si galbenusurile si se fierb la foc mic amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca. Untul se bate spuma cu zaharul si se adauga peste amestecul racit. Se omogenizeaza bine toate ingredientele, pana se obtine o crema de consistenta mierii. Crema se imparte in trei.
Foile se impart in doua si se ung cu crema, apoi se pun una peste alta si se baga la frigider cateva ore.
Pentru glazura: ciocolata se inmoaie in baie de aburi, amestecand continuu. Se toarna peste prajitura, in asa fel incat sa nu depaseasca marginile acesteia. Se taie apoi, folosind un cutit fierbinte.