600g faina,
200g zahar pudra pentru aluat,
150g zahar pudra pentru crema,
200g zahar tos pentru spuma,
4 oua,
1 pachet margarina,
1/2 pachet unt,
2 borcane gem de macese,
1 sticluta esenta rom,
1 lingurita bicarbonat stins cu lamaie,
1 lingura cacao,
lapte daca e nevoie (la aluat).
Foile: se freaca faina cu margarina, adaugam galbenusurile, 200 g zahar pudra, bicarbonatul stins cu lamaie si framantam. Daca e prea tare se pune putin lapte. Impartim aluatul in 3 parti egale si le intindem pe dosul tavii, le intepam din loc in loc cu un cutit pentru a nu prinde aer sub foaie. Se pune la cuptor aproximativ 10 minute.
Crema: una din foi se faramiteaza, se stropeste cu esenta de rom.
Se freaca untul cu 150 g zahar pudra, apoi adaugam o lingura de cacao si un borcan de gem, celalalt borcan de gem se amesteca cu foaia faramitata. Dupa aceea se amesteca toate si se toarna peste foaia pe care o insiropam putin cu apa si zahar, si deasupra punem a doua foaie.
Glazura: punem 4 albusuri cu 200g zahar tos intr-o cratita pe care o punem la bain-marie si batem pana devine spuma tare ca pentru bezele si o turnam peste ultima foaie. Se taie a doua zi.