4 oua,
o cana zahar,
250 g faina,
100 ml ulei,
150 ml lapte,
1 praf de copt,
esenta sau coaja de citrice,
1 borcan de 800 g visine.
Se bat albusurile cu zaharul spuma, se adauga galbenusurile, esenta sau coaja de citrice(ce ai la indemana),uleiul amestecand pina se incorporeaza.Se toarna in ploaie faina , praful de copt si apoi se adauga laptele amestecand pina se face o crema smantanoasa.Toata compozitia se toarna in tava mica de aragaz (nu cea de fripturi) si deasupra cat mai des se aseaza cu mina visinile.
Sugestie: inainte de a va apuca de prajitura ungeti tava cu ulei si tapetati-o cu faina, iar aragazul sa fie aprins sa aiba timp sa-si mareasca temperatura. La servire prajitura se pudreaza cu zahar pudra combinat cu zahar vanilat.(doar la servire se pudreaza ca altfel se inmoaie prea tare).