Blat
7 oua
5 linguri faina
2 linguri cacao
7 linguri zahar
100 ml ulei
1 fiola esenta vanilie
1 plic praf de copt
Crema
600 g branza de vaci
250 g unt
200 g zahar pudra
1 fiola esenta vanilie
Jeleu
2 plicuri praf budinca vanilie
750 ml Fanta
5-6 linguri zahar
Blat
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga galbenusurile. Se adauga uleiul treptat, apoi faina,cacaoa si praful de copt. Se varsa intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu testand-o cu scobitoarea. Se lasa la racit.
Crema
Branza de vaci se mixeaza bine cu zaharul pudra si untul moale. Se adauga esenta de vanilie.
Jeleul
Praful pentru budinca se pune intr-un bol cu zaharul si putina Fanta, restul se pune intr-o craticioara pe foc. Cand incepe se fiarba se varsa compozitia obtinuta anterior si se mentine pe foc inca cca 2 min.
Peste blatul racit se intinde crema de branza si, deasupra, se varsa jeleul fierbinte. Se lasa la racit si apoi se introduce in frigider cel putin 1 ora inainte de a fi servita.