Avocado este un aliment plin de substanţe nutritive, fiind recomandat să-l folosim în cât mai multe reţete. Iată-l aici într-o combinaţie gustoasă şi hrănitoare cu piept de pui, cartof şi fasole verde.
Ingrediente:
• 1 porţie piept de pui
• 1 cartof
• 100 g fasole verde
• ½ avocado
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul de pui în bucăţi mici. Spălaţi şi curăţaţi fasolea verde. Curăţaţi cartoful şi tăiaţi-l în cubuleţe de 1-2 cm.
Fierbeţi cartoful şi fasolea verde împreună, iar pieptul de pui – separat, aproximativ 20 de minute.
Cu ajutorul unei linguri, puneţi pulpa de avocado într-un bol, alături de pieptul de pui, cartof şi fasole verde. Mixaţi totu până obţineţi consistenţa dorită. Dacă este nevoie, adăugaţi puţină zeamă în care au fiert ingredientele.
Poftă bună, copii!
Sursa: la Cuisine de bébé