300 g piept pui
1 lamaie
1 rosie
100 g faina
100 ml ulei
sos soia
piper macinat
tarhon
600 g cartofi fierti
unt condimentat cu piper negru, rosu, verde si marar
Pieptul de pui se taie felii, li se da o forma rotunda si se pun la marinat 10-15 minute in sos de soia, piper macinat si tarhon. Lamaia se taie felii, rosia se taie felii. In tepuse pentru frigarui, se introduce o felie de lamaie, peste ea o felie de piept, apoi o felie de rosie. Urmeaza alta felie de piept, apoi o felie de rosie si ultima este felia de lamaie. Medalionul pregatit astfel se pudreaza cu faina si se rumeneste bine in ulei, pe toate partile. Dupa rumenirea tuturor medalioanelor, se scurg de ulei pe un prosop de hartie. Inaintea montarii pe farfurie se scot tepusele. Se servesc cu garnitura de cartofi natur, stropiti cu unt condimentat. Presaram totul cu tarhon.