Pentru aluat:
o lingura drojdie de bere,
1 kg de faina,
8 galbenusuri,
coaja de lamaie,
o cana cu lapte dulce,
300 g de zahar,
200 g de unt.
Pentru umplutura:
1 kg de smantana,
3 galbenusuri,
vanilie,
coaja de lamaie,
100 g stafide,
300 g de zahar,
sare
Framantati un aluat de cozonac, pe care il puneti la dospit 2 ore, apoi impartiti-l in 2-3 parti egale si intindeti fiecare parte ca un sul. Cu aceasta faceti coroana in jurul unei cratite unse cu unt. In mijlocul vasului puneti o parte din umplutura ceva mai inalta decat aluatul.
Dati vasul la cuptor si coaceti ca orice cozonac. Din cantitatea respectiva realizati 3-4 bucati de pasca. Umplutura o realizati combinand zaharul, stafidele, coaja de lamaie, cateva fructe confiate, vanilia si galbenusurile frecate separat. Cand aluatul este rumenit, pasca este coapta. Puneti peste gura cratitei un platou, rasturnati pasca, apoi, cu grija, intoarceti-o pe o farfurie.