– 150 g faina,
– 1 ou 1 lingurita de ulei de susan,
– 3 cepe verzi,
– ulei,
– 1/2 ardei rosu,
– 1 piept de pui,
– 1 varza,
– 50 g fulgi de soia,
– 1 galbenus de ou,
– sare sos de soia,
– piper alb,
– sos chinezesc
1. Se face un aluat din 150 g faina, un praf de sare, 1 ou, 150 ml apa, 1 lingurita ulei de susan. Inainte de a fi portionat, se lasa sa stea la rece 30 minute.
2. Ceapa se taie in felii subtiri, ardeiul se taie cuburi. Uleiul se incinge si se adauga cubuletele de pui. Se adauga legumele, care se prajesc cu carnea 20 – 25 minute. Se adauga sosurile si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca si apoi se umplu dreptunghiurile de aluat unse cu galbenus de ou si se dau la cuptor.
Timp de preparare: 45 minute.