Pachetele de primavara

Ingrediente:

Pentru aluat:
1 ou
150 ml apa
1 lingura ulei
faina cat cupride
sare

Pentru umplutura:
1 varza mica alba
3 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1-2 cepe mici
3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata (optional)
1 lingura sos rosu chinezesc
3-4 linguri sos soia
200 ml ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust

Preparare:

Se prepara un alut de taitei, din 1 ou, un praf de sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pt a rezulta un aluat elastic care nu lipeste (aprox 300 gr); Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta; Se incalzeste uleiul, se pune la calit ceapa, carnea de porc sau sunca, pana este gata carnea;

Se adauga morcovii, varza si ardeii taiati fideluta, piperul si sosurile, se fierbe totul cam un minut la foc puternic; Se intinde aluatul, se decupeaza foile de aluat in patrate, se adauga intr-un colt 2 lingurite de compozitie, se ruleaza si se inchide bine; Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii. Pofta mare!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive si gustari
Buton