Pentru aluat:
1 ou
150 ml apa
1 lingura ulei
faina cat cupride
sare
Pentru umplutura:
1 varza mica alba
3 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1-2 cepe mici
3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata (optional)
1 lingura sos rosu chinezesc
3-4 linguri sos soia
200 ml ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust
Se prepara un alut de taitei, din 1 ou, un praf de sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pt a rezulta un aluat elastic care nu lipeste (aprox 300 gr); Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta; Se incalzeste uleiul, se pune la calit ceapa, carnea de porc sau sunca, pana este gata carnea;
Se adauga morcovii, varza si ardeii taiati fideluta, piperul si sosurile, se fierbe totul cam un minut la foc puternic; Se intinde aluatul, se decupeaza foile de aluat in patrate, se adauga intr-un colt 2 lingurite de compozitie, se ruleaza si se inchide bine; Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii. Pofta mare!