Din 9 decembrie 2013, Bucureștiul are o nouă destinație culinară de excepție, prietenoasă și savuroasă. Gargantua d’oro s-a deschis într-o nouă locație: Str. Lt. Av. Șerban Petrescu 8 (zona Piața Dorobanți). Restaurantul face parte din lanțul Gargantua, alături de restaurantul Garagantua – In the Park și sala de evenimente Garagantua Anniversaire.
Iar de acum gurmanzii și nu numai, se pot bucura de o locație elegantă, în centrul monden al Bucureștiului: restaurantul Gargantua d’oro, amplasat în zona Pieței Dorobanți.
Gargantua se laudă (și nu degeaba) servicii impecabile și preparate delicioase, alese cu grijă din toate colțurile lumii și realizate de maeștri bucătari!
Staff-ul restaurantului este condus de Maestrul bucătar Lucian Horotan și este pregătit să facă demonstrații de talent și performanță în arta culinară.
Reprezentanții bucătăriilor Europei, sub bagheta atentă a Maestrului Lucian Horotan, un expert al bucătăriei Fusion, sunt pregătiți și vă așteaptă la Gargantua doro cu preparate și specialități deja încercate în locațiile mai vechi din cadrul lanțului de restaurante.
Dar noutatea de la Gargantua d’oro o reprezintă specialitățile japoneze pregătite de Sushi Chef Ken, în diferite prezentări ce țin de cultura asiatică, sushi rolls, salată japoneză cu mango, spring rolls. Preparatele Chef-ului Ken sunt o carte de vizită pentru noul Gargantua d’oro, deschis în cocheta zonă Dorobanți și vor fi, cu siguranță, apreciate de toți cei care vor deveni repede clienți fideli.