Galbani va recomanda un dejun usor potrivit pentru zilele toride – Mozzarella Santa Lucia.
Mozzarella este o branza proaspata, cu textura usoara si moale, originara din Sudul Italiei, din regiunea Campania, obtinuta la inceput din lapte de bivolita, dar ulterior pentru a satisface varietatea gusturilor s-a trecut la producerea ei si din lapte de vaca. Finetea, prospetimea si gustul sau delicat au cucerit repede intreaga lume, devenind astfel unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii italiene si ale dietei mediteraneene.
Mozzarella Santa Lucia este un produs natural si sanatos.
Mozzarella Santa Lucia respecta o reteta traditionala ce consta, in esenta, in obtinerea acestui produs din ingrediente naturale fara adaosuri de conservanti sau coloranti. Santa Lucia este o branza proaspata si delicata, oferind toata savoarea si blandetea laptelui cu o consistenta moale si elastica.
Consumul de produse lactate bogate in calciu este benefic pentru organism, 100 g de Mozzarella Santa Lucia asigura 50% din necesarul zilnic de calciu al unui adult.
Mozzarella Santa Lucia este foarte gustoasa rece, in combinatie cu rosii sau legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc.
Variante produs:
Mozzarella 125 g – mozzarella in varianta clasica, la punguta 125g, in zer.
Mozzarella mini 150g – Un produs inovativ. Sunt 20 de bilute de mozzarella, care se pastreaza proaspete in lichid, potrivite pentru a se adauga intregi in salate sau diverse alte gustari si aperitive dintre cele mai creative.
Galbani este o companie italiana infiintata in 1882. Astazi Galbani este leaderul mondial al branzeturilor italiene.