300 g faina,
150 g unt,
3 lingurite de anison macinat,
1 lingura de zahar,
1 lingurita de scortisoara,
1 galbenus de ou,
1 baton de vanilie,
1/2 lingurita de praf de copt,
coaja de lamaie.
Cantariti ingredientele cu ajutorul cantarului de bucatarie. Bateti untul, galbenusul, coaja de lamaie si vanilia pentru a obtine spuma. Adaugati praful de copt, faina si anisonul si amestecati-le. Taiati aluatul in patru, infasurati-l in folie si puneti-l timp de o ora in frigider. Asezati o portie de aluat intre doua folii cu faina si intindeti aluatul cu ajutorul unei vegele.
Puneti aluatul pe o planseta si lasati-l alte 20 de minute in frigider. Procedati in acelasi mod si cu cele trei porti de aluat ramase. Amestecati zaharul cu scortisoara si incalziti cuptorul la 180 grade. Folositi forme de bucatarie pentru a decupa fursecurile si presarati-le cu un amestec de scortisoara. Asezati fursecurile pe o tava unsa cu unt si coaceti-le aproximativ 12 minute.