Este unul dintre cele mai simple deserturi, nu necesita timp de gatire, dar, in schimb, efectul si gustul sunt garantate. Va fi desertul preferat al tuturor celor ai casei.
Ingrediente:
Pentru 1 portie:
- 10 biscuiti petit-beurre;
- 200 g branza mascarpone;
- 100 g dulceata de cirese amare;
- sos de caramel, dupa gust, sau cacao pentru ornat;
Preparare:
- Rupe in bucatele biscuitii (poti folosi si altfel de biscuiti dulci) si pune o parte din ei pe fundul unui pahar mare de sticla cu gura larga sau al unui bol.
- Adauga cu o lingurita crema de branza mascarpone, pe care o presezi un pic, apoi un strat de dulceata de cirese amare.
- Pune un nou strat de biscuiti, unul de mascarpone si orneaza cu inca o lingurita de dulceata pe mijlocul portiei.
- Serveste cupa decorata cu o jumatate de biscuit si adauga si caramel sau pudra de cacao pentru un aspect cu totul festiv.