100 g salam
100 g pastrama
1 castravete
1 rosie
1 ardei
100 ml ketchup
1 varf linguritza sare
1 varf lingurita piper
1 varf lingurita chilli
2-3 cubulete branza topita
2-3 oua
250 g faina
Se face aluatul de clatite normal. In timp ce clatitele se fac preparati si compozitia pentru care veti umple clatita, asadar taiati ardeiul, castravele, rosia, marunt la fel si carnea, le puneti intr-un castron.
Peste ele puneti restul de ingrediente, ketchup, sau sos de rosii si condimentele. Dupa ce sunt gata si clatitele, puneti 2 linguritze de compozitie in fiecare clatita, dupa care le veti impaturi in triunghi, si le veti pune intr-o tava unsa cu putin ulei, veti pune cate clatite incap si le veti baga la cuptor lasandu-le circa 10 min, nu uitati sa le intorceti pe ambele parti. Puneti cat puteti de mult chilli suportati (mexican inseamna iute). Se servesc fierbinti.