– 8 cartofi mici
– 1 lingura ulei de masline
– 200 g de costita
– 150 ml de smantana fermentata
– 4 cepe verzi, taiate felii subtiri
– 200 g ton din conserva, strecurat
– 3 linguri de maioneza
– 200 g boabe de porumb dulce din conserva, strecurat
1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coaceti-i timp de 40 de minute, pana cand sunt moi in interior, iar coaja este crocanta. Imediat ce s-au racit cat sa poata fi atinsi, taiati-i jumatati, scoateti miezul si pastrati cojile calde.
2. Prajiti costita la foc potrivit pana devine crocanta, apoi taiati-o bucati si amestecati-o intr-un castron, cu smantana si ceapa verde. Amestecati tonul cu maioneza si porumbul dulce, condimentati si puneti amestecul intr-un castron. Umpleti cartofii cu amestecul rezultat.
Puteti servi aceasta umplutura si in castroane separate..