Cartofi umpluti

Ingrediente:

– 8 cartofi mici
– 1 lingura ulei de masline
– 200 g de costita
– 150 ml de smantana fermentata
– 4 cepe verzi, taiate felii subtiri
– 200 g ton din conserva, strecurat
– 3 linguri de maioneza
– 200 g boabe de porumb dulce din conserva, strecurat

Preparare:

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coaceti-i timp de 40 de minute, pana cand sunt moi in interior, iar coaja este crocanta. Imediat ce s-au racit cat sa poata fi atinsi, taiati-i jumatati, scoateti miezul si pastrati cojile calde.

2. Prajiti costita la foc potrivit pana devine crocanta, apoi taiati-o bucati si amestecati-o intr-un castron, cu smantana si ceapa verde. Amestecati tonul cu maioneza si porumbul dulce, condimentati si puneti amestecul intr-un castron. Umpleti cartofii cu amestecul rezultat.
Puteti servi aceasta umplutura si in castroane separate..


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Retete pentru copii
Buton