4 cartofi potriviti,
unt cat o nuca,
sare, crengute de cimbru verde sau rozmarin,
cascaval,
1/2 ardei capia rosu,
5 felii de bacon foarte subtiri
o felie de vanata
cateva felii de morcov taiate pe lung
Cartofii se spala si se curata de coaja, se foloseste unealta de scos cotorul de la mar si se scoate un tubulet din miezul cartofilor chiar pe mijloc. Cu aceeasi unealta vom scoate din roata de cascaval tubulete de cascaval cu care vom umple cartofii. Cartofii se fierb pe jumatate apoi se scot si se lasa putin sa se raceasca. Apoi se umplu cu tubuletele de cascaval astfel: punem un tubulet de cascaval, apoi cubulete de ardei rosu, apoi iar tubuletul de cascaval. Apoi invelim cartoful astfel umplut in felia subtire de bacon, pe care am asezat la mijloc frunzulite de cimbru verde sau rozmarin.
Se ruleaza bine si se aseaza cartofii pe o hartie de copt intr-o tava. Deasupra presaram bucatele mici de unt din loc in loc. Alaturi de cartofii umpluti au am asezat si tubuletele cu miezul lor pe care le-am invelit in cate o fasiuta subtire de coaja negra de vanata. Alte baghetele subtiri de morcov, ardei si vanata si le-am legat cu o alta felie subtire de bacon si le-am bagat toate la cuptor. Am lasat sa se rumeneasca si rezultatul a fost delicios.